Skip to main content

Έως την Μ. Τετάρτη η πληρωμή των συμβασιούχων του Δ. Θεσσαλονίκης

Ο γενικός γραμματέας Θωμάς Ψαρράς έχει ξεκινήσει τις απαραίτητες διαδικασίες, προκειμένου να προλάβουν να πληρωθούν οι συμβασιούχοι έως τη Μ. Τετάρτη

Χθες το απόγευμα έφτασε στο δήμο Θεσσαλονίκης η προσωρινή διαταγή του Πρωτοδικείου, σύμφωνα με την οποία πρέπει να πληρωθεί το ποσό των 1.000 ευρώ στους περίπου 694 συμβασιούχους, μέχρι να συζητηθεί η κύρια αγωγή τους στις 28 Απριλίου.

Από εκείνη τη στιγμή ο γενικός γραμματέας του δήμου Θωμάς Ψαρράς έχει ξεκινήσει τις απαραίτητες διαδικασίες, προκειμένου να προλάβουν να πληρωθούν τα άτομα έως τη Μ. Τετάρτη.

Όπως ανέφερε ο κ. Ψαρράς, το συγκεκριμένο ποσό είναι καθαρό και ήδη έχει δοθεί εντολή στο τμήμα μισθοδοσίας για την μισθολογική κατάσταση και σήμερα θα κοπεί το ένταλμα.

«Κέρδισαν μερικώς οι παρατασιούχοι. Διευκρινίστηκε ότι τα 1.000 ευρώ είναι καθαρά. Αύριο το πρωί θα πάω προσωπικά στην επίτροπο, διότι είναι η τελευταία μέρα που μπορεί να υπογραφεί το ένταλμα και να δηλωθεί το ποσό, έτσι ώστε να κατατεθούν τα λεφτά έως τη Μ. Τετάρτη το απόγευμα», υπογράμμισε.

Οι συμβασιούχοι είχαν προσφύγει στη Δικαιοσύνη με αίτηση ασφαλιστικών μέτρων, ζητώντας να τους δοθεί κάποιο ποσό από τα δεδουλευμένα τους, μέχρι να λυθεί το ζήτημα της πληρωμής με το Ελεγκτικό Συνέδριο.