Skip to main content

Επαγγελματίες του Λαγκαδά δώρισαν υλικοτεχνικό εξοπλισμό στο τοπικό αστυνομικό τμήμα

Επρόκειτο για κίνηση που αποτελεί απόδειξη της εκτίμησης για τον ρόλο της αστυνομίας και την προσφορά της στην τοπική κοινωνία

Ο Σύλλογος Επαγγελματιών Δήμου Λαγκαδά, με ομόφωνη απόφαση του, προέβη σε δωρεά υλικοτεχνικού εξοπλισμού προς το Αστυνομικό Τμήμα Λαγκαδά και το Τμήμα Ασφαλείας Λαγκαδά, θέλοντας όπως αναφέρει να βοηθήσει ουσιαστικά στην ενίσχυση του έργου τους και την απόδοση των καθηκόντων τους.

Η δωρεά (ηλεκτρονικοί υπολογιστές, εκτυπωτής, επαγγελματικό φωτοαντιγραφικό πολυμηχάνημα, κλιματιστικό και αντλία αποστράγγισης) πραγματοποιήθηκε παρουσία του διοικητή του Τμήματος Ασφαλείας Λαγκαδά κ. Γιάννη Γεωργαλή  και του Αναπληρωτή Διοικητή Αστυνομικού Τμήματος Λαγκαδά κ. Κωνσταντίνου Κοντογιάννη, οι οποίοι ευχαρίστησαν θερμά τον Σύλλογο Επαγγελματιών Δήμου Λαγκαδά για την σημαντική αυτή δωρεά προς την υπηρεσία τους.

Παρόντες ήταν επίσης ο προϊστάμενος Γραμματείας Α.Τ. Λαγκαδά κ. Ηλίας Γκέκας και η γραμματέας - αστυφύλακας Μαρία Ιωαννίδου, ενώ από την πλευρά του Συλλόγου Επαγγελματιών η πρόεδρος Χριστίνα Γκούντα, ο αντιπρόεδρος Πασχάλης Μητρακούδης, ο ταμίας Μιχάλης Τζιαμπάζης και το μέλος του Δ.Σ. Μαρία Αϊναλή.

«Αυτή η δωρεά αποτελεί μια απόδειξη της εκτίμησής μας για τον σημαντικό ρόλο που παίζει η αστυνομία στην τοπική κοινωνία. Παράλληλα, αποτελεί μια ευκαιρία να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας προς τους αστυνομικούς που καθημερινά φροντίζουν για την προστασία του κοινωνικού συνόλου» τόνισε η κ.Γκούντα.