Skip to main content

Επιδότηση ΕΒΕΘ για συμμετοχή στην έκθεση Freskon 2024

Συνεχίζεται το πρόγραμμα επιδότησεις επιχειρήσεων-μελών από το Επιμελητήριο

Tο ΕΒΕΘ συνεχίζει και για το έτος 2024 την υλοποίηση του Προγράμματος Επιδότησης Επιχειρήσεων-Mελών του για τη συμμετοχή τους σε Εκθέσεις της ΔΕΘ-ΗΕLEXPO, το οποίο προσφέρει τη δυνατότητα να μετάσχουν με ιδιαίτερα χαμηλό τίμημα σε εκθεσιακές δράσεις, που υλοποιεί ο εθνικός εκθεσιακός φορέας στη χώρα μας.

Στο πλαίσιο αυτό προσκαλούνται επιχειρήσεις-μέλη του ΕΒΕΘ να μετάσχουν, λαμβάνοντας σχετική επιδότηση από το Επιμελητήριο, στη FRESKON 2024, που θα πραγματοποιηθεί στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, από τις 11 έως τις 13 Απριλίου 2024.

Μέσα από μια υψηλού επιπέδου εκθεσιακή διοργάνωση, πρόγραμμα B2B συναντήσεων, διεθνή συνέδρια, παρουσιάσεις καινοτόμων προϊόντων και παράλληλες εκδηλώσεις, η FRESKON 2024 θα συμβάλει και φέτος στην ανάδειξη εξαιρετικών προϊόντων φρούτων και λαχανικών, στην ανάπτυξη του εμπορίου και των εξαγωγών και τη διεύρυνση των συνεργασιών του κλάδου.

Για τους όρους και τις προϋποθέσεις συμμετοχής στη διαδικασία επιδότησης, πατήστε εδώ.

Για διευκρινίσεις μπορείτε να επικοινωνείτε με το Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων, Τύπου και Εκδόσεων ΕΒΕΘ, στο τηλ: 2310370132 ή στα email: beni@ebeth.gr και georgiou@ebeth.gr.