Skip to main content

Επικοινωνία Ζέρβα με τους Θεσσαλονικείς υπουργούς - Ζήτησε στενή συνεργασία

Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης επικοινώνησε με τους Νίκο Ταχιάο, Έλενα Ράπτη και Δημήτρη Βαρτζόπουλο

Επικοινωνία με τους Θεσσαλονικείς υπουργούς της νέας κυβέρνησης Μητσοτάκη είχε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας.

Συγκεκριμένα, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης επικοινώνησε με τον Νίκο Ταχιάο, με τον οποίο, όπως αναφέρουν πηγές του δήμου Θεσσαλονίκης, όλο το προηγούμενο διάστημα υπήρξε συστηματική συνεργασία για το έργο της κατασκευής του μετρό αλλά και για να φύγουν οι λαμαρίνες γύρω από τα εργοτάξια, καθώς ο νέος υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών βρισκόταν τα τελευταία χρόνια στο τιμόνι της Ελληνικό Μετρό ΑΕ.

Παράλληλα, όπως τονίζουν οι ίδιες πηγές, μεγάλη βαρύτητα δίνει ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης στα ζητήματα της τουριστικής προβολής και ανάπτυξης, τα οποία και βρίσκονται στο επίκεντρο των επαφών του με τη νέα υφυπουργό Τουρισμού Έλενα Ράπτη.

Ο κ. Ζέρβας επικοινώνησε ακόμη με τον νέο υφυπουργό Υγείας Δημήτρη Βαρτζόπουλο.

Μαζί με τις ευχές του για καλή και δημιουργική θητεία προς τους νέους υπουργούς, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης ζήτησε στενή συνεργασία για την προώθηση της ατζέντας της πόλης. «Άλλωστε, ο κ. Ζέρβας από την πρώτη στιγμή που αναδείχθηκε η νέα κυβέρνηση κατέστησε σαφές ότι έχει έναν φάκελο έτοιμο για κάθε νέα και κάθε νέο υπουργό», καταλήγουν οι ίδιες πηγές.