Skip to main content

Επίσκεψη κλιμακίου της Νέας Δημοκρατίας στη Λήμνο

«Συνεχίζουμε τον αγώνα μας με ακόμη μεγαλύτερη τόλμη και αποφασιστικότητα, όλες και όλοι μαζί, για την αυτοδύναμη Ελλάδα που μας αξίζει», δήλωσε ο υποψήφιος βουλευτής Θεόδωρος Ρουσόπουλος

Επίσκεψη στο νησί της Λήμνου πραγματοποίησε κλιμάκιο της ΝΔ με επικεφαλής τον υποψήφιο βουλευτή Βορείου Τομέα Αθηνών, Θεόδωρο Ρουσόπουλο και το μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας και υποψήφιο βουλευτή Νοτίου Τομέα Αθηνών, Βασίλη-Πέτρο Σπανάκη, ενόψει των εκλογών της 25ης Ιουνίου.

Κατά τη διάρκεια της περιοδείας, ο κ. Ρουσόπουλος και ο κ. Σπανάκης επισκέφθηκαν την Πυροσβεστική Υπηρεσία του νησιού, το Λιμεναρχείο και την Αστυνομία, όπου συναντήθηκαν με τα υπηρεσιακά στελέχη, συζήτησαν με τους εργαζόμενους της Διοίκησης του ΕΦΚΑ και ασφαλισμένους, επισκέφθηκαν το ΓΕΦ της ΑΑΔΕ, συνάντησαν τον δήμαρχο του νησιού κ. Μαρινάκη και τον μητροπολίτη κ.κ. Ιερόθεο και ανέπτυξαν τον σχεδιασμό της Νέας Δημοκρατίας για τον τομέα της υγείας σε συνάντηση που είχαν με τη Διοίκηση, τα στελέχη κα τους εργαζόμενους του Νοσοκομείου Λήμνου. Αμέσως μετά επισκέφθηκαν τις περιοχές Ατσική και Μούδρο, όπου αντάλλαξαν απόψεις με κατοίκους, αγρότες, ψαράδες και επαγγελματίες του νησιού για τα προβλήματα που τους απασχολούν.

Οι κ.κ. Ρουσόπουλος και Σπανάκης συνοδευόμενοι από τον τομεάρχη Οργανωτικού Θεόδωρο Δόντσιο, τους υποψήφιους βουλευτές του νομού καθώς και τον πρόεδρο της ΔΕΕΠ Προκόπη Τζιμή, συναντήθηκαν με στελέχη του κόμματος, επισκέφθηκαν τοπικά καταστήματα όπου και συνομίλησαν με επιχειρηματίες και εργαζόμενους και αντάλλαξαν απόψεις με εκπροσώπους αρχών και φορέων της περιοχής, μεταφέροντας το κυβερνητικό σχέδιο της Νέας Δημοκρατίας για την επόμενη τετραετία. Το πρόγραμμα της επίσκεψης ολοκληρώθηκε με την ανοιχτή ομιλία που πραγματοποιήθηκε από κοινού σε κεντρικό ξενοδοχείο του νησιού στη Μύρινα παρουσία πλήθους κόσμου.

Στις δηλώσεις του αμέσως μετά το τέλος των επισκέψεων ο υποψήφιος βουλευτής Βορείου Τομέα Αθηνών κ. Ρουσόπουλος τόνισε: «Στην κάλπη της 25ης Ιουνίου αναμετρώνται η σοβαρότητα και η πολιτική ευπρέπεια με τον λαϊκισμό και τον πολιτικό τυχοδιωκτισμό. Συνεχίζουμε τον αγώνα μας με ακόμη μεγαλύτερη τόλμη και αποφασιστικότητα, όλες και όλοι μαζί, για την αυτοδύναμη Ελλάδα που μας αξίζει».

Από την πλευρά του, το μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας και υποψήφιος βουλευτής Νοτίου Τομέα Αθηνών κ. Σπανάκης έκανε την ακόλουθη δήλωση :«Η Νέα Δημοκρατία είναι η επιλογή της σταθερότητας και της ευθύνης. Στις 25 Ιουνίου ψηφίζουμε για κυβέρνηση και αυτοδύναμη Ελλάδα. Δεν χρειάζεται εφησυχασμός γιατί κάθε εκλογική διαδικασία είναι χωριστή».