Skip to main content

Επίσκεψη του Γιάννη Μυλόπουλου στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης τονίστηκε ότι «η λειτουργία του flyover περιφερειακού θα ακυρώσει τη λειτουργία του Μετρό Θεσσαλονίκης, καθώς θα δώσει κίνητρο για την κυκλοφορία περισσότερων αυτοκινήτων στους δρόμους της πόλης»

Επίσκεψη στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης πραγματοποίησε κλιμάκιο στελεχών του συνδυασμού «Αλλαγή στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας» με επικεφαλής τον υποψήφιο περιφερειάρχη, καθηγητή και πρώην πρύτανη του ΑΠΘ, Γιάννη Μυλόπουλο.

 

Ο κ. Μυλόπουλος συνοδευόμενος από τους υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους Π.Ε. Θεσσαλονίκης Θέμιδα Βελένη-Κουράκη, Δήμητρα Θωμά και Χαράλαμπο Τσαϊρέλη συναντήθηκε με τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή, υποστράτηγο Χρήστο Μπουλούμπαση, και με στελέχη της ΓΑΔΘ.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, κατά τη διάρκεια της συνάντησης, τα στελέχη της περιφερειακής παράταξης αναφέρθηκαν στο πρόγραμμα του συνδυασμού, δίνοντας έμφαση στο γεγονός ότι «η δημιουργία του flyover περιφερειακού είναι ένα αχρείαστο έργο για την πόλη, με δεδομένο ότι η κυκλοφοριακή μελέτη που προηγήθηκε δεν έχει λάβει υπόψη της τη μείωση της κυκλοφορίας των ΙΧ αυτοκινήτων στην περιφερειακή, εξαιτίας της λειτουργίας του Μετρό».

Παράλληλα, όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση, τονίστηκε ότι η λειτουργία του flyover περιφερειακού θα ακυρώσει τη λειτουργία του Μετρό Θεσσαλονίκης, καθώς θα δώσει κίνητρο για την κυκλοφορία περισσότερων αυτοκινήτων στους δρόμους της πόλης.