Skip to main content

Ομάδες ατόμων συνεπλάκησαν στο κέντρο της Καλαμαριάς

Από τα επεισόδια στο κέντρο της Καλαμαριάς φέρεται να τραυματίστηκε ελαφρά ένα ενήλικο άτομο, το οποίο δεν δέχθηκε να μεταφερθεί σε νοσοκομείο.

Επεισόδια ξέσπασαν λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι στο κέντρο της Καλαμαριάς στην οδό Μεταμορφώσεως, μεταξύ ενήλικων και ανήλικων ατόμων.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ομάδα ενηλίκων διαπληκτίστηκαν μεταξύ τους για προσωπικές διαφορές, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένταση στο σημείο.

Όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές, όλα ξεκίνησαν όταν η μητερά ενός 16χρονου ζήτησε μαζί με γνωστούς τους τον λόγο από άλλον ενήλικα, ο οποίος σύμφωνα με τον ανήλικο γιο της του επιτέθηκε χθες.

Στη συνέχεια, σημειώθηκε  λεκτική αντιπαράθεση και στη θέα του συμβάντος προσέτρεψαν προς βοήθεια και άλλοι νεαροί.

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις, ωστόσο η ομάδα ατόμων είχε διαλυθεί.

Ακόμη, από τα επεισόδια φέρεται να τραυματίστηκε ελαφρά ένα ενήλικο άτομο, το οποίο δεν δέχθηκε να μεταφερθεί σε νοσοκομείο.

Υπενθυμίζεται ότι αρχικά οι πληροφορίες ανέφεραν ότι υπήρξε ένταση μεταξύ ανήλικων ατόμων - μαθητών και εξωσχολικών, με αποτέλεσμα να σημειωθούν φθορές σε καταστήματα της περιοχής, κάτι το οποίο δεν επιβεβαιώνει η αστυνομία.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει καμία αναφορά για προσαγωγές ενώ ο 16χρονος υπέβαλε μήνυση για σωματικές βλάβες κατά του άντρα που ισχυρίζεται ότι τον έδειρε.