Skip to main content

Επιστροφή Σακελλαρίδη - Η συνάντηση με Χαρίτση και ο ρόλος του στη Νέα Αριστερά

Ο επικεφαλής της ΚΟ του κόμματος ανακοίνωσε ότι ο κ. Σακελλαρίδης αναλαμβάνει υπεύθυνος πολιτικού σχεδιασμού Νεας Αριστεράς

Συνάντηση με τον πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Αριστεράς, Αλέξη Χαρίτση, είχε ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης, το απόγευμα της Τετάρτης.

Η συνάντηση των δύο ανδρών, που πραγματοποιήθηκε στο γραφείο της ΚΟ στη Βουλή, έγινε σε πολύ θερμό κλίμα.

Ο κ. Σακελλαρίδης πρόκειται να αναλάβει κεντρικό ρόλο στο νέο κόμμα που προέκυψε από την αποχώρηση βουλευτών από την αξιωματική αντιπολίτευση. Συγκεκριμένα θα αναλάβει τον πολιτικό σχεδιασμό του σχήματος.

 «Καλωσορίζω τον Γαβριήλ Σακελλαρίδη στη Νέα Αριστερά. Είναι ώρα να ανταποκριθούμε στη μεγάλη ευθύνη για αξιόπιστη διέξοδο που έχει ανάγκη η ελληνική κοινωνία» δήλωσε ο Αλέξης Χαρίτσης μετά το πέρας της συνάντησης που πραγματοποιήθηκε σε εγκάρδιο κλίμα.

 Από την πλευρά του ο κ. Σακελλαρίδης είπε: «Είναι μεγάλη χαρά για μένα, νιώθω ότι επιστρέφω στο πολιτικό μου σπίτι» Ο Κ. Σακελλαρίδης απήθυνε κάλεσμα στους απογοητευμένους να ενώσουν τις δυνάμεις τους. «Και θέλει και μπορεί η Νέα Αριστερά να σηκώσει το βάρος» είπε χαρακτηριστικά και όταν ρωτήθηκε αν θα είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής απάντησε: «Θα το δούμε. Ολα στον καιρό τους».

Ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης επιστρέφει στην πολιτική μετά από 8 χρόνια, ενόψει της ιδρυτικής συνδυάσκεψης της Νέας Αριστεράς στις αρχές Μαρτίου, με τις προσεχείς ευρωεκλογές να αποτελούν την πρώτη μεγάλη αναμέτρηση για το νέο κόμμα, μετά τη διάσπαση από τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και την κόντρα με τον νέο πρόεδρό του, τον Στέφανο Κασσελάκη. Ορισμένες πληροφορίες θέλουν τον κ. Σακελλαρίδη να είναι υποψήφιος στις ευρωεκλογές.