Skip to main content

Επίθεση με σιδηρολοστό και μαχαίρι στο Παρίσι- Επτά τραυματίες

Ο άνδρας, «αφγανικής εθνικότητας», ο οποίος επιτέθηκε, σε ανθρώπους, συνελήφθη από ομάδα ανδρών της ομάδας δίωξης εγκλημάτων κατά ζωής.

Επτά άνθρωποι τραυματίστηκαν, το βράδυ της Κυριακής στο Παρίσι σε επίθεση με μαχαίρι και σιδηρολοστό από έναν άνδρα, ο οποίος συνελήφθη, ανέφεραν συγκλίνουσες πηγές.

Ο άνδρας συνελήφθη από ομάδα ανδρών της ομάδας δίωξης εγκλημάτων κατά ζωής, διευκρίνισε πηγή προσκείμενη στη γαλλική αστυνομία.

Το συμβάν σημειώθηκε λίγο μετά τις 23:00 (τα μεσάνυχτα ώρα Ελλάδας), στο 19ο διαμέρισμα, στο βόρειο τμήμα του Παρισιού, κατά μήκος του καναλιού του Ουρκ.

Προκειται για άνδρα «αφγανικής εθνικότητας», ο οποίος επιτέθηκε «σε ανθρώπους που του ήταν άγνωστοι στον δρόμο».

Τέσσερις από τους τραυματίες είναι σοβαρά, ανάμεσά τους δύο Άγγλοι τουρίστες, σύμφωνα με μια πηγή προσκείμενη στην αστυνομία. Ένας αυτόπτης μάρτυρας υπέστη εξάλλου νευρικό κλονισμό, κατά πολλές πηγές.

«Τίποτε σε αυτό το στάδιο δεν υποδεικνύει ότι η επίθεση αυτή είχε τρομοκρατικό χαρακτήρα», σύμφωνα με μια πηγή προσκείμενη στην έρευνα.

«Κράταγε έναν σιδηρολοστό στο χέρι και τον πέταξε στον έναν από τους διώκτες του, κατόπιν έβγαλε μαχαίρι», αφηγήθηκε φύλακας σε έναν δημοσιογράφο του Γαλλικού Πρακτορείου.