Skip to main content

Εργασίες ασφαλτόστρωσης και σήμερα στην Τσιμισκή - Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Ποιες λωρίδες κυκλοφορίας πρόκειται να κλείσουν

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν σήμερα Τετάρτη και την Πέμπτη στην οδό Τσιμισκή λόγω των εργασιών ασδαλτόστρωσης που θα γίνουν στον συγκεκριμένο δρόμο από τις 21:00 ως τις 06:00, την Τετάρτη και την Πέμπτη.

Σύνφωνα με τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης την Τετάρτη δεν θα διεξάγεται η κυκλοφορία των οχημάτων στις δύο δεξιές λωρίδες του οδοστρώματος κυκλοφορίας (ως προς τη κίνηση των οχημάτων) της οδού Τσιμισκή, από το ύψος της συμβολής της με την οδό Αγίας Σοφίας έως το ύψος της συμβολής της με την οδό Αριστοτέλους.

Η κυκλοφορία των οχημάτων επί της οδού Τσιμισκή θα διεξάγεται κανονικά από τις δύο αριστερές λωρίδες κυκλοφορίας (ως προς τη κίνηση των οχημάτων).

Επισημαίνεται ότι στη συγκεκριμένη φάση των εργασιών δεν θα διεξάγεται η δεξιά στροφή των οχημάτων από την οδό Τσιμισκή προς την οδό Καρόλου Ντηλ.

Την Πέμπτη δεν θα διεξάγεται η κυκλοφορία των οχημάτων στις δύο αριστερές λωρίδες κυκλοφορίας (ως προς τη κίνηση των οχημάτων) της οδού Τσιμισκή, από το ύψος της συμβολής της με την οδό Αγίας Σοφίας έως το ύψος της συμβολής της με την οδό Αριστοτέλους.

- Η κυκλοφορία των οχημάτων επί της οδού Τσιμισκή θα διεξάγεται κανονικά από τις δύο δεξιές λωρίδες κυκλοφορίας (ως προς τη κίνηση των οχημάτων).

- Συνεπεία των ανωτέρω κυκλοφοριακών ρυθμίσεων μετατρέπεται σε αδιέξοδο τμήμα της οδού Καρόλου Ντηλ που συμβάλλει στη ζώνη των εργασιών.

Η τροχαία, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ζητά από τους οδηγούς να καταβάλλουν ιδιαίτερη προσοχή, να συμμορφώνονται με τις πινακίδες σήμανσης, προς αποφυγή τροχαίων ατυχημάτων και δημιουργίας κυκλοφοριακών συμφορήσεων.