Skip to main content

Εργασιών συνέχεια στη Βασ. Όλγας - Οι σημερινές ρυθμίσεις

θα διακοπεί η κυκλοφορία στη λεωφορειολωρίδα και στη δεξιά λωρίδα από τη συμβολή με την Καλλιδοπούλου μέχρι τη συμβολή με την Παρασκευοπούλου.

Συνεχίζονται και σήμερα οι εργασίες ασφαλτόστρωσης στην οδό Βασιλίσσης Όλγας από τον Δήμο Θεσσαλονίκης.

Λόγω των εργασιών, οι οποίες, βάσει του χρονοδιαγράμματος, ολοκληρώνονται αύριο, θα εφαρμοστούν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις. Πιο συγκεκριμένα, θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στη λεωφορειολωρίδα και στη δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας της Λεωφόρου Β. Όλγας, από τη συμβολή της με την οδό Καλλιδοπούλου έως τη συμβολή της με την οδό Παρασκευοπούλου.

Επισημαίνεται ότι κατά τη διάρκεια των εργασιών θα διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στη συμβολή της Λεωφόρου Β. Όλγας με τις οδούς Κολοκοτρώνη, Αθ. Χρυσοχόου, Καραϊσκάκη και Αρχ. Μουσείου. Η κυκλοφορία των οχημάτων στις προαναφερόμενες κάθετες οδούς θα διεξάγεται μέσω της οδού Κύπρου (παράλληλη της Λεωφόρου Β.Όλγας),στην οποία θα τοποθετηθούν σημαιοφόροι για την διευκόλυνση της κυκλοφορίας (είσοδος-έξοδος παρόδιων ιδιοκτησιών).

Η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στη Λεωφόρο Β. Όλγας θα διεξάγεται από τις ελεύθερες λωρίδες κυκλοφορίας (αριστερή και μεσαία).