Skip to main content

Εργαζόμενοι Σκλαβενίτη: Θύμα παρασίτων η 42χρονη της Καρυπίδης

Οι παλιοί συνάδελφοι της 42χρονης που αφαίρεσε την ζωή της, ούσα απλήρωτη επί ενάμισι χρόνο από την "Καρυπίδης", καλούν σε κοινό αγώνα.

εργαζόμενοι στις Ελληνικές Υπεραγορές Σκλαβενίτης ( πρώην Μαρινόπουλος), στη Βόρεια Ελλάδα, με ανακοίνωσή τους εκφράζουν τα συλλυπητήριά τους στην οικογένεια και τους οικείους της αδικοχαμένης συναδέλφισσας στην εταιρεία Καρυπίδης.

Όπως τονίζουν, πρόκειται για "άλλη μια δολοφονία στο μακρύ κατάλογο των νεκρών εργατών και εργατριών για τα κέρδη μιας χούφτας παρασίτων" και προσθέτουν:

"Οι συνάδελφοι μας στον Καρυπίδη βρίσκονται σε ομηρία εδώ και 1,5 χρόνο, απλήρωτοι και εγκλωβισμένοι στα επιχειρηματικά παιχνίδια με αρωγό και καταλύτη και τη σημερινή κυβέρνηση.

"Το χρέος μας δεν είναι τα δάκρυα και η απογοήτευση. Το δικό μας χρέος είναι η αλληλεγγύη, ο κοινός αγώνας για τα κοινά μας προβλήματα, που τα γεννά το καθεστώς της εκμετάλλευσης και του ασύδοτου κέρδους.

"Όσο παραμένουμε θεατές, τόσο τα πράγματα θα χειροτερεύουν και θα μεγαλώνει η απογοήτευση για μας και τα παιδιά μας. Ένας δρόμος υπάρχει και είναι ο δρόμος του αγώνα για τα δικά μας συμφέροντα, με όσες θυσίες και αν χρειαστούν".