Skip to main content

Έτοιμος και ξανά στα κίτρινα ο Τσαλδάρης

Πέραν τα προβλήματα στα διοικητικά η ΚΑΕ Άρης ενισχύεται με τον Τσαλδάρη και ψάχνει πλέον και για μία ακόμη μεταγραφή

Στην Θεσσαλονίκη βρίσκεται από το πρωί της Πέμπτης (03/11) ο Δημήτρης Τσαλδάρης για λογαριασμό του Άρη μετά την χθεσινή του συμφωνία.

Ο 30χρονος διεθνής αριστερόχειρας γκαρντ πρόκειται να κάνει το απόγευμα την πρώτη του προπόνηση στο Αλεξάνδρειο στην επιστροφή του σε αυτό μετά από σχεδόν 2,5 χρόνια απουσίας. Μία εξέλιξη που αφήνει απόλυτα ικανοποιημένο τον Βαγγέλη Αλεξανδρή που περίμενε πως και πως όλο αυτό το τελευταίο διάστημα τον Τσαλδάρη βλέποντας στο πρόσωπό του τον ηγέτη της ομάδας του.

Ο Τσαλδάρης από την πρώτη στιγμή που πάτησε το πόδι του το πρωί της Πέμπτης στο αεροδρόμιο "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" της Θεσσαλονίκης έδειξε χαρούμενος για την επιστροφή του στον Άρη. Κι όχι μόνο αυτό αλλά και έτοιμος να φορέσει την φανέλα του Άρη και να κάνει το ντεμπούτο του το απόγευμα της Κυριακής στο κλειστό της Αρτάκης κόντρα στον Πανιώνιο για την 3 αγωνιστική.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο 30χρονος διεθνής αριστερόχειρας γκαρντ είχε αρνηθεί προ ημερών πρόταση του Πανιωνίου όπως επίσης προς καλή τύχη του Άρη και του Αλεξανδρή δεν προχώρησε το φλερτ της ισπανικής Μπανταλόνα στο πρόσωπό του. Στα θετικά για τον Αλεξανδρή είναι ότι ο Τσαλδάρης είναι σε καλή κατάσταση αφού όλες αυτές τις τελευταίες μέρες προπονούταν σε καθημερινή βάση στο κλειστό του Αγίου Θωμά με την ομάδα του Αμαρουσίου.

Κι όσο για το νούμερο που θα ακολουθεί τον 30χρονο διεθνή αριστερόχειρα γκαρντ στην επιστροφή του στον Άρη μετά την πρώτη του παρουσία την τριετία 2006-2009; Θα είναι και πάλι η φανέλα με το Νο16 την οποία είχε φορέσει σε κάποια φιλικά παιχνίδια ο νεαρός Αλέξανδρος Βεζένκοφ.

Αυτό που απομένει να φανεί είναι αν η διοίκηση της ΚΑΕ Άρης θα κάνει πράξη και την δεύτερη – προ ημερών – εισήγηση του Αλεξανδρή; Αυτή έχει να κάνει με τον 29χρονο Αμερικανό Ντέιβιν Γκριν με ύψος 2.01μ. ώστε να αποτελέσει τον αντικαταστάτη του Άντριαν Όλιβερ. Πληροφορίες κάνουνε λόγο πως ο "τίγρης" έχει εισηγηθεί την απόκτησή του από το ξεκίνημα της εβδομάδας στον πρόεδρο της ΚΑΕ Άρης, Γιάννη Δαμιανίδη, χωρίς όμως μέχρι στιγμής να έχει γίνει κάποια κίνηση.

Στα θετικά του Γκριν είναι το γεγονός ότι έχει την εμπειρία του ελληνικού πρωταθλήματος έχοντας αγωνιστεί σε αυτό την αγωνιστική περίοδο 2009-2010 με την φανέλα της Ολύμπιας Λάρισας την ίδια ώρα που εκτός πλάνων του Αλεξανδρή είναι και ο Σαμ Μόλντροου.

Για την ενίσχυση της θέσης του πάουερ φόργουορντ ωστόσο και με προοπτική μέλλοντος έχει προταθεί στον Άρη εδώ και μέρες ο 20χρονος πρώην παίκτης του Ηλυσιακού Μανόλης Κουκουλάς που είχε συζητήσει και με τους Πανιώνιο και ΠΑΟΚ χωρίς όμως να έρθει σε συμφωνία.