Skip to main content

Εκπαιδευτικό πρόγραμμα για το digital marketing στο ΕΒΕΘ

Το Digital Marketing Crash Course είναι ένα εντατικό και ανταποδοτικό σε γνώσεις εκπαιδευτικό πρόγραμμα για το digital marketing.

Το εξειδικευμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα Digital Marketing Crash Course διοργανώνει το Κέντρο Βιώσιμης Επιχειρηματικότητας ΕΞΕΛΙΞΗ του Ομίλου της Τράπεζας Πειραιώς, σε συνεργασία με το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, από τις 26 Ιουνίου 2015 έως τις 28 Ιουλίου 2015. Το Digital Marketing Crash Course είναι ένα εντατικό και ανταποδοτικό σε γνώσεις εκπαιδευτικό πρόγραμμα για το digital marketing.

Μέσα σε 65 ώρες εκπαίδευσης που συνδυάζουν διδασκαλία σε αίθουσα και e-learning, αναλύονται η θεωρία και οι πιο σύγχρονες τεχνικές του digital marketing. Με εισηγητές 13 κορυφαίους Έλληνες και ξένους επαγγελματίες, το εν λόγω πρόγραμμα φιλοδοξεί να προσφέρει τις απαραίτητες γνώσεις, ώστε οι απόφοιτοι να μπορούν να αναπτύξουν και να αξιολογήσουν digital marketing στρατηγική και online καμπάνιες. Υπεύθυνος εκπαίδευσης είναι ο Παναγιώτης Γκεζερλής, CEO της Convert Group eBusiness Consulting, καταξιωμένο στέλεχος του χώρου, ο οποίος έχει επιμεληθεί την εκπαίδευση εκατοντάδων στελεχών στην e-Academy και γενικότερα στο χώρου του eBusiness. Με την παρακολούθηση του σεμιναρίου, οι συμμετέχοντες, εξασφαλίζουν μια πλήρη προετοιμασία για τις εξετάσεις που οδηγούν στη διεθνώς αναγνωρισμένη πιστοποίηση OMCA (Online Marketing Certified Associate).

Για τα μέλη του ΕΒΕΘ που είναι ταμειακά ενήμερα (έχει καταβληθεί η συνδρομή 2015), το Επιμελητήριο έχει εξασφαλίσει έκπτωση 20% επί   του αρχικού κόστους συμμετοχής, το οποίο με την έκπτωση ανέρχεται στο ποσό των 960€/άτομο. Στο κόστος αυτό συμπεριλαμβάνεται το πακέτο του εκπαιδευτικού υλικού, η σίτιση, η βεβαίωση παρακολούθησης του προγράμματος και το πιστοποιητικό ειδίκευσης Market Motive, το οποίο δίδεται μετά την ολοκλήρωση της παρακολούθησης των elective μαθημάτων μέσω elearning και online εξετάσεις.

Oι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται για περισσότερες πληροφορίες στο ΕΒΕΘ(www.ebeth.gr ,πεδίο ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ τηλ. 2310 370 132)

.