Skip to main content

Εξαφάνιση 6χρονης στην Αθήνα - Σε εξέλιξη έρευνες της ΕΛΑΣ

Ο πατέρας της εξάχρονης αναφέρει στη δήλωση εξαφάνισης ότι ξύπνησε το πρωί και είδε το σπίτι αναστατωμένο, σαν να είχε γίνει έρευνα.

Σε εξέλιξη βρίσκονται έρευνες της αστυνομίας για το εντοπισμό 6χρονης Εικοσπεντάκη Στυλιανή, η οποία αναζητείται από το πρωί στην Αγία Βαρβάρα Αιγάλεω.

Ο πατέρας του μικρού παιδιού δίνει κατάθεση στην Ασφάλεια Αττικής. Την εξαφάνιση δήλωσε ο ίδιος ο 61χρονος πατέρας του κοριτσιού το πρωί στο αστυνομικό τμήμα Αγίας Βαρβάρας, ενώ εκδόθηκε και αγγελία αναζήτησης από το «Χαμόγελο του Παιδιού».

Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, το κοριτσάκι είναι δίδυμη με την αδελφή της και έχει κινητικά προβλήματα. Ο πατέρας της εξάχρονης αναφέρει στη δήλωση εξαφάνισης ότι ξύπνησε το πρωί και είδε το σπίτι αναστατωμένο, σαν να είχε γίνει έρευνα, ενώ το παιδί έλειπε.

Ο πατέρας, αφού πήγε πρώτα το δεύτερο παιδί του στο σχολείο, μετέβη στο αστυνομικό τμήμα και έκανε την καταγγελία.

Η μητέρα του κοριτσιού βρισκόταν σε νοσοκομείο για λόγους υγείας και βγήκε άρον άρον μόλις έμαθε για την εξαφάνιση της κόρης της.

Για την εξαφάνισή της έχει ενεργοποιηθεί το σύστημα amber alert. Η Στυλιανή έχει καστανά μαλλιά, καστανά μάτια, έχει ύψος 1,18 m και ζυγίζει 20 κιλά. Έχει δυσκολία στο βάδισμα. Φορούσε κίτρινη μπλούζα και ροζ παντελόνι φόρμας. Δε φοράει παπούτσια.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας.