Skip to main content

Φανέλα και χορηγική ονοματοδοσία για τη νέα σεζόν παρουσίασε η ΚΑΕ Άρης

Την εκδήλωση προλόγισε ο πρόεδρος των «κιτρινόμαυρων», Χάρης Παπαγεωργίου

Σε ξενοδοχείο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης παρουσίασε σήμερα (24/09) η ΚΑΕ Άρης τη φανέλα που θα φορά η ομάδα για τη νέα αγωνιστική σεζόν, αλλά και τη χορηγική συνεργασία για το όνομά της, η οποία σχετίζεται με την εταιρεία Midea του ομίλου Τουρνικιώτη.
 
Την εκδήλωση προλόγισε ο πρόεδρος των «κιτρινόμαυρων», Χάρης Παπαγεωργίου, με τον πρόεδρο του ΑΣ και αντιπρόεδρο της ΚΑΕ, Λευτέρη Αρβανίτη, να παίρνει δεύτερος το λόγο.

Με θερμό τρόπο εκφράστηκε η πρόεδρος της Midea του ομίλου Τουρνικιώτη, Καλλιόπη Τουρνικιώτη, όπως και ο εμπορικός διευθυντής της εταιρείας, Ηλίας Καστρινός.

Τις φανέλες του Άρη, υπό το βλέμμα και του προπονητή της ομάδας, Γιάννη Καστρίτη, παρουσίασαν οι καλαθοσφαιριστές Βασίλης Τολιόπουλος, Λευτέρης Μποχωρίδης, Ίσμαελ Σανόγκο, Ρομπέρτο Γκάλινατ.

«Ο Άρης είναι μεγάλη ομάδα, με ένδοξη ιστορία. Περάσαμε τα τελευταία χρόνια δύσκολη στενωπό. Γυρίζουμε σελίδα έχοντας στο πλευρό μας και αναβαθμίζοντας τη σχέση μαζί του, τον όμιλο Τουρκινιώτη. Υγεία και επιτυχίες να έχουμε», ανέφερε, ο Χάρης Παπαγεωργίου.

«Η αγκαλιά του Άρη είναι μεγάλη. Ελπίζω να πάνε όλα καλά στη διάρκεια της χρονιάς. Άρχισε πέρυσι και ελπίζουμε να έχει μεγάλη διάρκεια, η σχέση μας με τον όμιλο Τουρκινιώτη», επισήμανε ο Λευτέρης Αρβανίτης.

«Εκτιμήσαμε τους ανθρώπους της ομάδας και είμαστε εδώ για να συνεχίσουμε την προσπάθεια μαζί τους. Καλή δύναμη και πίστη να έχουμε», τόνισε, μεταξύ άλλων, η Καλλιόπη Τουρνικώτη.
 
«Είμαστε εδώ για να υποστηρίξουμε μια μεγάλη και ιστορική ομάδα», ήταν τα χαρακτηριστικά λόγια του Ηλία Καστρινού.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ