Skip to main content

Flea Market... ψήφισαν για τη σαββατιάτικη βόλτα οι Θεσσαλονικείς (φωτο+vid)

Παρά τον συννεφιασμένο και κατά διαστήματα βροχερό καιρό, οι Θεσσαλονικείς κατέκλυσαν τη μεγαλύτερη υπαίθρια αγορά της πόλης

Δυναμική ήταν η σημερινή έναρξη του 7ου Flea Market της Θεσσαλονίκης, που φιλοξενείται στις εγκαταστάσεις της Διεθνούς Έκθεσης, στη νότια πύλη της ΧΑΝΘ.

Παρά τον συννεφιασμένο και κατά διαστήματα βροχερό καιρό, δεκάδες πολίτες κατέκλυσαν τη μεγαλύτερη υπαίθρια αγορά της πόλης, προκειμένου να δουν αλλά και να αγοράσουν τα προϊόντα που διαθέτουν καλλιτέχνες, μικροπωλητές, παλαιοπώλες, διακοσμητές και συλλέκτες. 

Την τιμητική τους έχουν, όπως είναι αναμενόμενο λόγω της περιόδου που διανύουμε, τα πασχαλινά είδη, χειροποίητες λαμπάδες και από φυσικό κερί και διακοσμητικά για το σπίτι. αντικείμενα και έργα τέχνης, είδη σπιτιού, συλλεκτικά vintage και retro προϊόντα μέχρι παλιούς δίσκους βινυλίου, κοσμήματα, ηλεκτρικές συσκευές, παιχνίδια, βιολογικά προϊόντα, ρούχα και υποδήματα καινούργια και δεύτερο χέρι και πάσης φύσεως πρωτότυπες και ιδιαίτερες κατασκευές.

Τη φετινή διοργάνωση «ντύνουν» μουσικά DJ’ s και ραδιοφωνικοί παραγωγοί της πόλης, ενώ οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν street food από βανάκια στον εξωτερικό χώρο της ΔΕΘ, καθώς επίσης διάφορα σνακ, ροφήματα και άλλες λιχουδιές.

Το Flea Market θα είναι ανοιχτό με ελεύθερη είσοδο για το κοινό μέχρι τις 9 μ.μ., ενώ θα λειτουργήσει και αύριο, Κυριακή, με το ίδιο ωράριο, από τις 12 το μεσημέρι έως τις 9 το βράδυ.