Skip to main content

Φουλάρει για Μάρκος Αντόνιο ο ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ θέλει τον Μάρκος Αντόνιο της Λάτσιο και φουλάρει για να τον κάνει δικό του με τη μορφή δανεισμού με οψιόν αγοράς για το επόμενο καλοκαίρι

Ο Μάρκος Αντόνιο είναι ο παίκτης που έχει ξεχωρίσει ο Ραζβάν Λουτσέσκου και τον θέλει όσο τίποτα στον ΠΑΟΚ. Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το Sport24.gr, ο Δικέφαλος φουλάρει για να τον αποκτήσει δανεικό από τη Λάτσιο με οψιόν αγοράς για το επόμενο καλοκαίρι. Μάλιστα, στόχος είναι να τον κλείσει άμεσα, ώστε να δηλώσει στα ματς με τη Χαρτς.

Ο 23χρονος Βραζιλιάνος αμυντικός μέσος, αν όλα πάνε καλά και δεν προκύψει κάποιο κώλυμα της τελευταίας στιγμής, θα γίνει κάτοικος... Τούμπας. Όσο για το συμβόλαιό του, θα καλυφθεί από τον Δικέφαλο και θα παίρνει τα χρήματα που έπαιρνε και στην ιταλική ομάδα (κοντά στο 1.000.000 ευρώ).

Οι όποιες ενστάσεις από την πλευρά του παίκτη φαίνεται πως κάμφθηκαν και όλα οδηγούν σε... γάμο. Μένει να φανεί αν θα προλάβει ο Δικέφαλος να ολοκληρώσει το deal και να τον δηλώσει ως την Τετάρτη (23/8) για τους αγώνες με την σκωτσέζικη ομάδα.

Φωτογραφία: ALESSANDRA TARANTINO / AP IMAGES