Skip to main content

Χαλκιδική: Έργο συντήρησης του δικτύου ηλεκτροφωτισμού ύψους 1,5 εκατ. ευρώ στον δήμο Κασσάνδρας

Δουλεύουμε συστηματικά ώστε να φωτίσουμε επαρκώς και σωστά τους οικισμούς μας, υπογράμμισε η δήμαρχος Κασσάνδρας

Έργο συντήρησης και βελτίωσης του δικτύου ηλεκτροφωτισμού, προϋπολογισμού 1.560.664,00 ευρώ, βρίσκεται σε εξέλιξη στον δήμο Κασσάνδρας, στη Χαλκιδική.

Συγκεκριμένα, αντικαθίστανται οι λαμπτήρες με νέους τύπου led ενώ παράλληλα επεκτείνεται το δίκτυο και κατασκευάζεται νέο, σε σημεία που ο φωτισμός χαρακτηρίστηκε ανεπαρκής, σύμφωνα με τον δήμο Κασσάνδρας.

«Η πρωτοβουλία για την προμήθεια και την εγκατάσταση ενεργειακά αποδοτικότερου εξοπλισμού στον οδοφωτισμό έχει ως απώτερο σκοπό, την εξοικονόμηση πόρων, τη μείωση των δαπανών λειτουργίας και συντήρησης και τη βελτίωση της ποιότητας φωτισμού», υπογραμμίζεται στη σχετική ανακοίνωση του δήμου.

«Το νέο ολοκληρωμένο δίκτυο ηλεκτροφωτισμού στον δήμο μας αποτελεί μέρος της δέσμευσης της διοίκησής μας για την Κασσάνδρα της σύγχρονης εποχής. Δουλεύουμε συστηματικά ώστε να φωτίσουμε επαρκώς και σωστά τους οικισμούς μας, με σεβασμό στον περιβάλλοντα χώρο και τη φυσική υπόσταση του τόπου μας. Νέοι λαμπτήρες led, επαρκής οδοφωτισμός και καλαίσθητα φωτιστικά σώματα παρέχουν ασφάλεια στους πολίτες όταν μετακινούνται», αναφέρει σε δήλωσή της η δήμαρχος Κασσάνδρας, Αναστασία Χαλκιά.

Δείτε φωτογραφίες: