Skip to main content

Οι Betarades προτείνουν για το Στοίχημα: Ακόμη ένα Over για Γουίγκαν

Διαβάστε τις στοιχηματικές προτάσεις του Betarades.gr για τις αναμετρήσεις από τις «μικρές» κατηγορίες της Αγγλίας, της Ισπανίας και της Ιταλίας

Ένα διαφορετικό Σάββατο από τα συνηθισμένα είναι το σημερινό, τα "μεγάλα" πρωταθλήματα δεν διεξάγονται εξαιτίας των αγώνων των εθνικών ομάδων και, ως αποτέλεσμα, θα μας απασχολήσουν αναμετρήσεις από τις "μικρές" κατηγορίες της Αγγλίας, της Ισπανίας και της Ιταλίας, ενώ από το "μενού" δε θα μπορούσε να λείπει και το μπάσκετ! Πριν περάσουμε στην ανάλυση των προτάσεων, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε μεταξύ άλλων να βρείτε έναν αναλυτικό οδηγό για τα νόμιμα καζίνο που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα!

Με τα γκολ στο Μπέρι

Ξεκινάμε από την Α' Αγγλίας και τον αγώνα Μπέρι - Γουίγκαν. Εκ διαμέτρου αντίθετοι οι στόχοι των δύο ομάδων, οι μεν γηπεδούχοι είναι τελευταίοι και παλεύουν για την παραμονή τους στην κατηγορία, οι δε φιλοξενούμενοι βρίσκονται στην 3η θέση και στόχος τους είναι η απευθείας άνοδος. Στοιχηματικά αξίζει να ασχοληθούμε με τα γκολ, καθώς η Μπέρι παίζει για τη... ζωή της και δεδομένα κάποια στιγμή θα "ανοιχθεί" καθώς θέλει μόνο τη νίκη. Η Γουίγκαν είναι μία ομάδα που εμπλέκεται σε παιχνίδια με αρκετά τέρματα, είναι χαρακτηριστικό ότι προέρχεται από 8/10 εκτός έδρας Over στο πρωτάθλημα. Ανάλογη εικόνα περιμένουμε και σήμερα και θα πάμε με το Over 2.5 γκολ σε απόδοση 2.10.

"Άσσος" στην Κόρδοβα

Συνεχίζουμε με Β' Ισπανίας και την αναμέτρηση Κόρδοβα - Οβιέδο. Την αντεπίθεσή τους για την επίτευξη του στόχου της παραμονής στην κατηγορία έχουν ξεκινήσει οι γηπεδούχοι, μπορεί να βρίσκονται ακόμη εντός της ζώνης του υποβιβασμού, ωστόσο διανύουν περίοδο φόρμας και στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια τους έχουν πανηγυρίσει ισάριθμα "τρίποντα". Στον αντίποδα, οι φιλοξενούμενοι μπορεί να διεκδικούν μία θέση στα πλέι οφ για την άνοδο, ωστόσο μακριά από το γήπεδό τους δεν είναι διόλου αποτελεσματικοί, προέρχονται από τρεις εκτός έδρας ήττες, ενώ δεν έχουν νίκη στις έξι πιο πρόσφατες "εξόδους" τους. Το κίνητρο και η ψυχολογία της Κόρδοβα είναι στα... ύψη, μπορεί να πάρει ένα ακόμη θετικό αποτέλεσμα σήμερα και θα τη στηρίξουμε επιλέγοντας τον "άσσο" σε απόδοση 2.30.

Σκοράρουν στο Μπάρι

Η τελευταία πρόταση από το ποδοσφαιρικό κουπόνι έρχεται από τον αγώνα Μπάρι - Μπρέσια, για τη Β' Ιταλίας. Θέλουν πολύ το ματς και οι δύο ομάδες, οι μεν γηπεδούχοι για να εδραιωθούν στις θέσεις των πλέι οφ ανόδου και για να "κοιτάξουν" ακόμη ψηλότερα, οι δε φιλοξενούμενοι για να διατηρήσουν, στη χειρότερη περίπτωση, τη διαφορά τους από την ζώνη του υποβιβασμού. Δύο διαδοχικά εντός έδρας αμφίσκορα μετρά η Μπάρι, η Μπρέσια, από την πλευρά της, έχει επιβεβαιώσει το Goal / Goal στα 4/5 πιο πρόσφατα ματς της. Μπορούν να σημειώσουν από ένα τέρμα τουλάχιστον αμφότερες, θα πάμε, επομένως, με το Goal / Goal το οποίο βρίσκουμε σε απόδοση 2.05.

Under από την ACB

Ολοκληρώνουμε με μπάσκετ και τον αγώνα του ισπανικού πρωταθλήματος, Μούρθια - Χιπουσκόα. Η γηπεδούχος ομάδα διαθέτει μία από τις κορυφαίες άμυνες της ACB, επιτρέποντας μόλις 76 πόντους κατά μέσο όρο, ενώ εντός έδρας το νούμερο αυτό "πέφτει" και γίνεται 71.7 πόντοι. Την ίδια στιγμή, επιθετικά "χωλαίνει" με τους μέσους όρους της να είναι 75.8 γενικά και 72.6 μπροστά στο κοινό της. Οι αριθμοί των φιλοξενούμενων είναι μεγαλύτεροι, 81.3 πόντοι στην επίθεση και 82.3 πόντοι στην άμυνα ανά αγώνα, ωστόσο σήμερα η Μούρθια θα ορίσει τον ρυθμό, όπως συνέβη και στον πρώτο γύρο. Πιο συγκεκριμένα, η Χιπουσκόα είχε μεγάλες επιθετικές επιδόσεις, 94-60 με Μπέτις, 75-92 με Εστουντιάντες, 88-86 στην έδρα της Μπασκόνια και 87-91 με Μπιλμπάο, όμως στο μεσοδιάστημα των τεσσάρων αγώνων αντιμετώπισε τη σημερινή της αντίπαλο και το τελικό αποτέλεσμα ήταν νίκη της Μούρθια με 67-69. Χαμηλό σκορ αναμένεται και απόψε, το όριο των 155.5 πόντων κρίνεται μεγάλο και θα επιλέξουμε το Under 155.5 σε απόδοση 1.90.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.