Skip to main content

Η τιμωρία των Βρετανών και τα 150 μουλάρια του χρήματος

Το πάρτι στο ίντερνετ για τον κολλητό του πρωθυπουργού, τα 150 “Μουλάρια του χρήματος", η τιμωρία των Βρετανών και το γύρισμα των Σκοπιανών.

Πάρτι μεγάλο στο διαδίκτυο με τον κολλητό του πρωθυπουργού, που διορίστηκε σύμβουλος… στρατηγικής. Μα τι το ιδιαίτερο έχει αυτός ο άνθρωπος και του επιτίθενται; Οι άλλοι που διορίστηκαν καλύτεροι είναι; [Το έλεγαν οι προ-παππούδες μας: «Όμοιος ομοίω αεί πελάζει». Και οι τωρινοί λένε: «Άμα δεν ταιριάζαμε, δεν θα συμπεθεριάζαμε»].

Αυτή είναι η Αριστερά, αυτοί είναι οι φίλοι του πρωθυπουργού, όπως ακριβώς είναι και οι φίλοι και συγγενείς των άλλων που διορίστηκαν. Τι θέλετε, δηλαδή, να αποκληρώσουν τους φίλους τους;

Περίπου 150 “Μουλάρια του χρήματος”, εντόπισε η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος στην Ελλάδα, σε συνεργασία με την EUROPOL, για την καταπολεμήσει του ξεπλύματος μαύρου χρήματος. Τι είναι τα μουλάρια του χρήματος; Πρόθυμοι μικρομεσαίοι επιχειρηματίες, που καταθέτουν στον δικό τους τραπεζικό λογαριασμό, το βρόμικο χρήμα των άλλων, τους οποίους οι υπηρεσίες παρακολουθούν.

Στην Κυπριακή ΑΟΖ πηγάζει το αιγυπτιακό κοίτασμα ZOR, σύμφωνα με μελέτη Γάλλων επιστημόνων που κατέθεσαν στον υπουργό Ενέργειας της Κύπρου, Γιώργο Λακκοτρύπη. Είναι ίδια περίπτωση με την Λιβύη, που εξορύσσει πετρέλαιο από κοίτασμα που έχει πηγή στην ελληνική ΑΟΖ. Την οποία ΑΟΖ θα οριοθετήσουμε τον μήνα που δεν έχει 9.

Στην Συρία έγινε εκδήλωση της ελληνικής παροικίας και των Ελληνορθόδοξων Σύρων. Για την μεγάλη ελληνική σημαία που κρατούσαν, ο Πατριάρχης Αντιόχειας δήλωσε: "Έχει μεγάλη Τιμή αυτή η Σημαία για τη Σοσιαλιστική Αραβική Δημοκρατία της Συρίας"! Σε εικονοστάσι ελληνορθόδοξου ήταν και η φωτογραφία του Άσαντ. Αυτούς εγκαταλείψαμε, ταυτιζόμενοι με την αντιπολίτευση του Ερντογάν.

Αφού ο υπουργός Εξωτερικών των Σκοπίων μας απείλησε προχθές έμμεσα… με ένοπλη σύγκρουση, εχθές ο Πρόεδρος του κράτους, Ιβάνοφ, επιχείρησε να μπαλώσει τα πράγματα (υπάρχει και βέτο στο ΝΑΤΟ και την ΕΕ) και είπε: «Ζητούμε και αναμένουμε μια λύση από το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο και δεν έχουμε το παραμικρό συμφέρον να επωμισθεί μόνη της η Ελλάδα όλο το βάρος». Και πρόσθεσε ότι θα συνεργαστεί η χώρα του «με το νότιο γείτονά της για την υπέρβαση των προκλήσεων από την μεταναστευτική κρίση».

Είπε και κάτι άλλο όμως, για το οποίο κάποτε οι Έλληνες αρμόδιοι πρέπει να δώσουν εξηγήσεις: «Παρατηρούνται ολοένα και περισσότερες απόπειρες από μετανάστες να εισέλθουν παράνομα στο έδαφος της ΠΓΔΜ, όπως και αυξημένα περιστατικά με πλαστογραφημένα έγγραφα». Μας τους στέλνουν, μάλιστα, πίσω. Τι σόι έλεγχο κάνουμε;

Ο Θεός τιμωρεί τους Βρετανούς για όσα έπραξαν κατά του ελληνισμού επί αιώνες. Τους έστειλε τον Βαρουφάκη ως σύμβουλο επί των Οικονομικών στο Εργατικό Κόμμα. Δεν ξέρω αν πρέπει να χαρώ ή να τους συλλυπηθώ.

Ο νέος Πρέσβης των ΗΠΑ στην Βουλγαρία δήλωσε μόλις έφτασε στην Σόφια: «Θα εξολοθρεύσω όλα τα ρωσόφιλα ΜΜΕ». Αγνόησε την βαλκανική νοοτροπία, σύμφωνα με την οποία τα πράγματα γυρίζουν ανάποδα.

Η ΕΡΤ, αντί να ζητήσει συγγνώμη από τους Έλληνες για την παραπλάνησή τους σχετικά με τις «μαϊμού ζωντανές συνδέσεις», πρόσθεσε κι άλλη παραπλάνηση, με δικαιολογία που δεν ταιριάζει ούτε σε μικρά παιδιά. Αφήστε τα, σύντροφοι, έχει καταλάβει ο λαός, ποιο είναι το «πλεονέκτημα» της Αριστεράς.