Skip to main content

Τα αντίποινα που ετοιμάζουν οι Βούλγαροι μεταφορείς για τα μπλόκα

Τα αντίποινα που ετοιμάζουν οι Βούλγαροι μεταφορείς, το απίστευτο επιχείρημα του παρανοϊκου Σουλτάνου και τα κακά μαντάτα για τον Λίβανο.

Για «υπουργική εξαπάτηση του Κοινοβουλίου …» έγινε λόγος, όταν η κυβέρνηση έκανε αλλαγή σε διάταξη, προκειμένου να διορίσει άλλους 33 «κολλητούς» της δίπλα σε υπουργούς και υφυπουργούς.

Ο Βούτσης συνειδητοποίησε τη νέα «μαϊμουνιά», μετά και από το αίτημα για έλεγχο που τέθηκε στη Διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής και δέχθηκε να ζητηθεί από το Επιστημονικό Συμβούλιο να πει εάν μπήκε σύμφωνα με το Σύνταγμα και τον Κανονισμό της Βουλής αυτή η αλλαγή. Όλα για κατάληψη του κράτους. Να διαλυθεί η αστική κοινωνία για να χτιστούν τα Σοβιέτ.

Η αγανάκτηση των Βουλγάρων Μεταφορέων από τα αγροτικά μπλόκα στα σύνορα θα εκφραστεί με δυναμικά αντίποινα κατά της Ελλάδας. Οι εκπρόσωποι των βουλγαρικών επιχειρήσεων μάς απειλούν με αντι-μπλόκα κατά όλου του μήκους των συνόρων εάν μέχρι την ερχόμενη Δευτέρα η ελεύθερη κυκλοφορία δεν αποκατασταθεί.

Η Βουλγαρική Ένωση Εταιρειών Αυτοκινητιστικών Μεταφορών προειδοποίησε επίσης, ότι θα μπλοκάρει τα σύνορα για την αγροτική παραγωγή από την Ελλάδα, συμπεριλαμβανομένης και εκείνης, που μπαίνει μέσω των Σκοπίων. Μάλιστα δε προβλέπονται και μπλόκα κατά το Πάσχα αλλά και το καλοκαίρι και όχι μόνο για τα φορτία, αλλά και για τους Βουλγάρους που θέλουν να κάνουν τουρισμό στην Ελλάδα.

Δικάζονται στην Βουλγαρία 14 ισλαμιστές κατηγορούμενοι για την διάδοση του ριζοσπαστικού ισλάμ, μεταξύ των οποίων και ο ιμάμης του Πάζαρτζικ, Αχμέτ Μουσά. Η εφημερίδα τονίζει ότι η δίκη είναι η πρώτη του είδους της στην Βουλγαρία. Σύμφωνα με πληροφορίες των αυστριακών ειδικών υπηρεσιών, η ομάδα είχε σχέσεις με τρομοκρατική οργάνωση στην Αυστρία.

Είναι απίστευτος ο παρανοϊκός σουλτάνος της Τουρκίας. Βλέποντας την οικονομική καταστροφή στην οποία οδήγησε την χώρα του από το ρωσικό εμπάργκο, θέλησε να ανοίξει διάλογο με τους Ρώσους, και έφερε το εξής απίστευτο επιχείρημα: «Είναι κρίμα που η Ρωσία έχασε έναν φίλο σαν την Τουρκία… για δύο πιλότους»!

Για ένα… μικροεπεισόδιο δηλαδή, να χαλάσει η ρωσοτουρκική φιλία; Να ήτανε δυο χιλιάδες πιλότοι θα το καταλάβαινε ο Ερντογάν. Αλλά για δυο μόνο; Το ρωσικό ΥΠΕΞ πάντως απάντησε: «Να βάλουμε τις λέξεις στην σειρά: Δυο πιλότους, που σκότωσε η Τουρκία».

Αργά ξύπνησε ο συνυπεύθυνος «προοδευτικός» δήμαρχος των Αθηναίων. «Ως κατάσταση που υπονομεύει το ηθικό των ανθρώπων, δημιουργεί απελπισία, προκαλεί αντανακλαστικά βίας και μίσους», περιέγραψε την εικόνα στην πλατεία Βικτωρίας ο Γ. Καμίνης. Ο οποίος είναι αυτός που μιλούσε -όπως και η κυρα Τασία-, για ανοιχτά σύνορα.

Ετοιμαστείτε για την επόμενη υποψήφια χώρα για τεμαχισμό. Το Κατάρ, το Κουβέιτ,  η Σαουδική Αραβία, το Μπαχρέιν και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα έχουν εκδώσει ταξιδιωτικές οδηγίες για τον Λίβανο. Καλούν τους υπηκόους τους να μη ταξιδεύουν στον Λίβανο και όσοι είναι εκεί να επιστρέψουν. Ας ετοιμαζόμαστε και για άλλους πρόσφυγες.

Ξεσηκώθηκαν οι Αλβανοί σε πόλη των Σκοπίων [όπου αποτελούν τον μισό πληθυσμό] επειδή ο χριστιανός δήμαρχος ύψωσε έναν τεράστιο σταυρό στην πόλη. Το θεωρούν πρόκληση και απαιτούν την απομάκρυνσή του.

Ποια ελληνική ποδοσφαιρική ομάδα θα μιμηθεί την Τσέλσι, η οποία ιδρύει τον πρώτο σύνδεσμο ομοφυλόφιλων;