Skip to main content

Μακρή: «Οffshore του Θεοχάρη» - «Ξεφτιλίζεσαι» απαντάει ο βουλευτής

Η πρώην βουλευτής «είδε» ως offshore τη διαχειρίστρια εταιρεία της πολυκατοικίας στο Λονδίνο όπου διέμενε ο βουλευτής του Ποταμιού.

Σε μια... «αποκάλυψη» προχώρησε η πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και νυν στέλεχος του νέου κόμματος «Πλεύση Ελευθερίας» της Ζωής Κωνσταντοπούλου, Ραχήλ Μακρή.

Η κ. Μακρή ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter έγγραφο στο οποίο, όπως η ίδια υποστηρίζει, φαίνεται η εμπλοκή του βουλευτή του Ποταμιού και πρώην ΓΓ Δημοσίων Εσόδων, Χάρη Θεοχάρη, σε offshore εταιρεία.

«Βρε βρε σιγανά ποταμάκια. Τι είναι αυτές οι εταιρείες @htheoharis κομπιουτερά», ήταν το σχόλιο που έκανε η κυρία Μακρή για να λάβει λίγα λεπτά αργότερα την απάντηση στο ερώτημά της αυτό μέσω Twitter, από τον ίδιο τον Χάρη Θεοχάρη.

«Πόσο πια θα ξεφτιλιστείς;», ανέφερε απευθυνόμενος στον Ραχήλ Μακρή και αποκάλυψε ότι η εταιρεία που αναγράφεται στο έγγραφο είναι διαχειρίστρια της πολυκατοικίας στην οποία ζούσε όταν έμενε στο Λονδίνο!

«Η εταιρεία αυτή ήταν η διαχειρίστρια της πολυκατοικίας που έμενα και ήμουν ο διαχειριστής. Ζούσα στην Αγγλία, δεν είναι offshore. Φαίνεται ξεκάθαρα πως είναι η διαχειρίστρια της πολυκατοικίας», έγραψε στο Twitter και συνέχισε: «Ως διαχειριστής έπρεπε να μπω στην εταιρεία. Αν δεν σταματήσεις τα υπονοούμενα θα τα πούμε στη δικαιοσύνη.

Όσον αφορά στην κυρία Μακρή, περιορίστηκε να απαντήσει στις διευκρινίσεις του κ. Θεοχάρη, γράφοντας: «Σε τι δίκαιο θα με δικάσετε στο ελληνικό ή στο αγγλικό για να ξέρω να φροντίσω για δικηγόρο».