Skip to main content

Η μουσική παράσταση «Επιστροφή» του Δημήτρη Μαραμή στη Θεσσαλονίκη και το Goethe-Institut

Επτά χρόνια μετά το επιτυχημένο μιούζικαλ Ερωτόκριτος και ύστερα από μια πλούσια μουσική διαδρομή είκοσι χρόνων, ο Δημήτρης Μαραμής θα παρουσιάσει μία μουσική παράσταση διαφορετική από τις άλλες

Mετά τις εξαιρετικά επιτυχημένες sold out βραδιές της μουσικής παράστασης "Επιστροφή" του Δημήτρη Μαραμή στην Αθήνα, ο συνθέτης έρχεται στη Θεσσαλονίκη με την "Επιστροφή" του στις 19 Απριλίου στο Goethe-Institut, την επιμέλεια της οποίας έχει αναλάβει ο ταλαντούχος σκηνοθέτης της νέας γενιάς Στέλιος Βραχνής, δημιουργώντας ένα σκηνικό-μουσικό σύμπαν με θέμα τον ανεκπλήρωτο πόθο και το ερωτικό αδιέξοδο.

Στην «Επιστροφή» ερμηνεύουν επί σκηνής οι ταλαντούχοι τραγουδιστές Νίκος Κύρτσος και Μέλα Γεροφώτη, η Στέλλα Τέμπρελη στο τσέλο και ο συνθέτης στο πιάνο.

Επτά χρόνια μετά το επιτυχημένο μιούζικαλ Ερωτόκριτος και ύστερα από μια πλούσια μουσική διαδρομή είκοσι χρόνων, ο Δημήτρης Μαραμής θα παρουσιάσει  μία μουσική παράσταση διαφορετική από τις άλλες, με όχημα τραγούδια και μουσικές πάνω σε ποίηση των Federico Garcia Lorca, Κώστα Καρυωτάκη, Ναπολέοντα Λαπαθιώτη, Μαρίας Πολυδούρη, κ.ά

Μια συναυλία-συνάντηση, γεμάτη μουσική, ποίηση, κινήσεις κρυφές, προσωπικές εξομολογήσεις, με τέσσερις καλλιτέχνες επί σκηνής να παρασύρονται από την ανάγκη τους να εκφράσουν εκείνο που ποτέ δεν λέγεται. Και ό,τι δεν μπορεί να ειπωθεί γίνεται πάντα μουσική και σώμα.

«Ωραίοι οι μεγάλοι χώροι και οι μεγάλες ορχήστρες, αλλά τη ζεστασιά που μπορεί να έχει ένας θεατρικός χώρος, όπου ακούτε την αναπνοή μας κι εμείς τη δική σας δεν μπορεί να την ξεπεράσει τίποτα άλλο… είναι κάτι μοναδικό!». Δημήτρης Μαραμής.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Χώρος: Goethe-Institut Thessaloniki, Λεωφ. Βασιλίσσης Όλγας 66, Θεσσαλονίκη

Ημερομηνία: Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 στις 21.00

Διάρκεια: 95’

Προπώληση εισιτήριων:https://www.more.com/music/epistrofi-tou-dimitri-marami/

Γενική είσοδος (more.com): 15 €

Στο ταμείο την ημέρα της συναυλίας: 17€

Κρατήσεις - Πληροφορίες: 6970623600, 6949150750