Skip to main content

Οι πέντε αλλαγές που αντιπροτείνει ο ΠΑΟΚ στον Βασιλειάδη

Aν νομίζετε κ. Υπουργέ ότι αυτοί οι όροι θα αποτελέσουν τον αρωγό για την αξιοπιστία του πρωταθλήματος είστε γελασμένος, σχολιάζει ο Γ. Σαββίδης

Πέντε προτάσεις «υπέρ της αξιοπιστίας του πρωταθλήματος», ως αντιπρόταση στους τέσσερις βασικούς όρους που θέτει ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γ. Βασιλειάδης, για την επανεκκίνηση του πρωταθλήματος, καταθέτει το μέλος του ΔΣ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Γιώργος Σαββίδης.

Σε ανάρτησή του στα social media, ο υιός του Ιβάν Σαββίδη θέτει τους δικούς του άξονες, σημειώνοντας για τους όρους του υφυπουργού ότι «αν νομίζετε κ.Υπουργέ ότι αυτοί οι όροι θα αποτελέσουν τον αρωγό για την αξιοπιστία του πρωταθλήματος είστε γελασμένος».

Αναλυτικά οι προτάσεις του Γ. Σαββίδη:

«1) Άμεση εφαρμογή του συστήματος VAR, το οποίο προτείναμε ως ΠΑΟΚ και προσωπικά ο πατέρας μου, ο οποίος ήταν διατεθειμένος να το χρηματοδοτήσει κιόλας.

2) Ορισμός ξένων διαιτητών, οι οποίοι δεν θα επηρεάζονται και θα τρομοκρατούνται από την περιρρέουσα ατμόσφαιρα όπως για παράδειγμα η αλλαγή φύλλων αγώνων με συμπληρωματικές εκθέσεις μετά από 2-3 ημέρες.

3) Άμεση εφαρμογή των κανονισμών για απαγόρευση ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο σε όσους εκκρεμούν δικαστικές αποφάσεις.

4) Όσον αφορά τον 4ο όρο, η λύση είναι μία. Ανώτατο Διεθνές Αθλητικό Δικαστήριο (CAS)! Έτσι διασφαλίζεται η διαφάνεια.

5) Όσο για τη Βία στα γήπεδα πρέπει να αναζητηθούν τα πραγματικά αίτια που προκαλούν τέτοιου είδους φαινόμενα για να εκλείψει δια παντός».

Καταλήγοντας στην ανάρτησή του, το μέλος του ΔΣ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ παραθέτει ένα απόφθεγμα του Μάρτιν Λούθερ Κινγκ, που αναφέρει: «Δεν είναι δυνατό να είσαι υπέρ της Δικαιοσύνης για κάποιους ανθρώπους και να μην είσαι υπέρ της Δικαιοσύνης για όλους τους ανθρώπους».

Τέλος, αναφερόμενος στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, σημειώνει: «Δεν μπορείτε να μου κλείσετε το στόμα ειδικά σε έναν κόσμο με ελευθερία έκφρασης».