Skip to main content

Η πιο μεγάλη απειλή για το Στοίχημα (και τους παίκτες του)

Άσχημα τα νέα για τους ανά την επικράτεια παίκτες του Στοιχήματος. Οι πράκτορες του ΟΠΑΠ, αντιδρώντας στις επικείμενες αλλαγές που ετοιμάζει η κυβέρνηση, ετοιμάζουν 48ωρες επαναλαμβανόμενες απεργίες κ
Άσχημα τα νέα για τους ανά την επικράτεια παίκτες του Στοιχήματος. Οι πράκτορες του ΟΠΑΠ, αντιδρώντας στις επικείμενες αλλαγές που ετοιμάζει η κυβέρνηση, οι οποίες θα έχουν ως αποτέλεσμα την έμμεση νομιμοποίηση του παράνομου τζόγου (απ΄ όπου τα διαφυγόντα κέρδη του δημοσίου υπολογίζονται σε πάνω από 1 δισ. ετησίως), ετοιμάζουν 48ωρες επαναλαμβανόμενες απεργίες κατά τη διάρκεια του Μουντιάλ.

Αν η απειλή τους υλοποιηθεί, τότε οι απώλειες του Στοιχήματος θα είναι τεράστιες, όπως και αντίστοιχα οι απώλειες για τα έσοδα του δημοσίου. Ήδη, μια πρώτη γεύση των διαθέσεων των πρακτόρων πήρν στην κυβέρνηση τη μέρα διεξαγωγής του τελικού του Champions League, όταν τα πρακτορεία έμειναν κλειστά για 24 ώρες. Τι θα συμβεί αν κάτι τέτοιο, όντως, ενσκύψει στο προσεχές διάστημα; Σε αυτό το ερώτημα απάντηση δεν μπορεί να δοθεί από κανέναν, σε αυτή τη φάση.