Skip to main content

ΗΠΑ: Κατέρρευσε τμήμα αυτοκινητοδρόμου μετά από φωτιά σε βυτιοφόρο (vid)

Οι πυροσβέστες έδωσαν μάχη με τη μεγάλη πυρκαγιά που προκάλεσε την κατάρρευση μέρους του αυτοκινητόδρομου στη Φιλαδέλφεια

Ένα τμήμα του βόρειου τμήματος του αυτοκινητοδρόμου I-95 στη Φιλαδέλφεια κατέρρευσε μετά την ανάφλεξη βυτιοφόρου κάτω από τον αυτοκινητόδρομο, ανακοίνωσαν αξιωματούχοι της Φιλαδέλφειας το πρωί της Κυριακής.

Η κυκλοφορία και στις δύο κατευθύνσεις του αυτοκινητοδρόμου οκτώ λωρίδων έχει διακοπεί λόγω ανησυχιών για την δομική ακεραιότητα των υπόλοιπων λωρίδων προς τα νότια.

Αυτό το τμήμα του I-95 βρίσκεται στο βορειοανατολικό τμήμα της Φιλαδέλφειας και συνδέει την πόλη με τα βόρεια προάστια, όπως η κομητεία Μπακς. Τις Κυριακές του καλοκαιριού, χρησιμοποιείται τακτικά από τους εκδρομείς που επιστρέφουν από την ακτή του Τζέρσεϊ. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, είναι γεμάτη από εργαζόμενους και οχήματα που ταξιδεύουν προς τη Βοστώνη, τη Βαλτιμόρη και την Ουάσιγκτον.

Οι πυροσβέστες έδωσαν μάχη με μια μεγάλη πυρκαγιά που προερχόταν από ένα όχημα, δήλωσε στους δημοσιογράφους ο επικεφαλής της πυροσβεστικής υπηρεσίας της Φιλαδέλφειας Ντέρεκ Μπόουμερ.

Ο Ντομινίκ Μιρέλες, ο διευθυντής του γραφείου Διαχείρισης Εκτάκτων Αναγκών της πόλης, δήλωσε ότι οι αξιωματούχοι ανησυχούν για τις πιθανές επιπτώσεις του ατυχήματος στο περιβάλλον.

Το Γραφείο Διαχείρισης Εκτάκτων Αναγκών της Φιλαδέλφειας κάλεσε τους ταξιδιώτες να αποφύγουν την περιοχή και να αναζητήσουν εναλλακτικές διαδρομές σε ένα tweet το πρωί της Κυριακής.