Skip to main content

Ισπανία: Αγανακτισμένος επιβάτης τα έκανε γυαλιά καρφιά επειδή έχασε την πτήση του (vid)

Ο εξαγριωμένος επιβάτης βιντεοσκοπήθηκε να βρίζει το πανικόβλητο προσωπικό εδάφους σήμερα το πρωί

Επιβάτης, εκτός εαυτού, επιτίθεται στο προσωπικό και σπάει πράγματα στο αεροδρόμιο της Πάλμα στην Ισπανία, επειδή έχασε την πτήση του.

Ένας επιβάτης της Ryanair επιτέθηκε στο προσωπικό και έσπασε έπιπλα και έναν υπολογιστή κατά τη διάρκεια ενός αμόκ στο αεροδρόμιο της Πάλμα, αφού έχασε την πτήση του, όπως προέκυψε.

Το βίντεο δείχνει τον γυμνόστηθο άνδρα, ο οποίος δεν έχει κατονομαστεί, να πετάει έναν κάδο απορριμμάτων σε έναν τοίχο πριν χειρονομήσει έξαλλα στο προσωπικό της Ryanair που κρυβόταν πίσω από μια γυάλινη πόρτα.

Ο εξαγριωμένος επιβάτης βιντεοσκοπήθηκε να βρίζει το πανικόβλητο προσωπικό εδάφους σήμερα το πρωί, αφού έχασε την πτήση του για την Γκραν Κανάρια, το τρίτο μεγαλύτερο νησί των Καναρίων Νήσων.

Δείτε τον τρελαμένο επιβάτη στο αεροδρόμιο της Πάλμα:

Ο επιθετικός άνδρας είχε βγάλει το μπλουζάκι του μέσα στην οργή του πριν αρχίσει να πετάει έπιπλα προς το προσωπικό του αεροδρομίου.

Κάποια στιγμή, σήκωσε έναν υπολογιστή και τον πέταξε σε έναν από τους τοίχους πριν κάνει το ίδιο με μια καρέκλα, έναν εκτυπωτή και έναν κάδο απορριμμάτων, αναφέρει το Ultima Hora.

Λίγο νωρίτερα φέρεται να είχε επιτεθεί σωματικά σε μέλος του προσωπικού της Ryanair. Το πανικόβλητο προσωπικό της Ryanair κάλεσε σε βοήθεια και έξι φρουροί ασφαλείας έφτασαν στη χαοτική σκηνή για να βρουν τον άνδρα να εξακολουθεί να πετάει αντικείμενα στους τοίχους και να φωνάζει βρισιές.

Τα σπασμένα κομμάτια των επίπλων φαίνονταν διάσπαρτα στο πάτωμα της πύλης επιβίβασης. Ο άνδρας λέγεται ότι στη συνέχεια μπήκε στις γυναικείες τουαλέτες όπου έσπασε τον καθρέφτη και απείλησε να αυτοκτονήσει.

Ο άνδρας φέρεται να κόπηκε στο στήθος και την κοιλιά πριν οι φρουροί ασφαλείας καταφέρουν να τον συγκρατήσουν μέχρι να φτάσουν οι αξιωματικοί της ισπανικής Guardia Civil.

Οι αξιωματικοί μετέφεραν τον άνδρα για περίθαλψη σε νοσοκομείο προτού συλληφθεί και μεταφερθεί σε αστυνομικό τμήμα.