Skip to main content

ΚΑΕ ΠΑΟΚ - Τακιανός: Έχουμε να διαχειριστούμε πολλές πληροφορίες για την ομάδα μας

Επιστρέφοντας στη Θεσσαλονίκη θα αξιολογήσουμε όλα τα δεδομένα που έχουμε, τόνισε ο προπονητής των ασπρόμαυρων

Την εικόνα που αποκόμισε από τα δύο φιλικά παιχνίδια που έδωσε ο ΠΑΟΚ, στην Αθήνα, απέναντι στο Περιστέρι (16/9) και το Λαύριο (17/9), περιέγραψε ο Φώτης Τακιανός. Ο τεχνικός του «Δικεφάλου» εκφράστηκε, μέσω της επίσημης σελίδας της ΚΑΕ στο διαδίκτυο, με την ολοκλήρωση της σημερινής, δεύτερης, δοκιμασίας των «ασπρόμαυρων», αναφέροντας:

«Τελειώσαμε με τα δύο κατ’ ουσίαν πρώτα φιλικά παιχνίδια, τα οποία ήταν εκτός έδρας και με ομάδες υψηλότερου επιπέδου, που θα τις αντιμετωπίσουμε στο πρωτάθλημά μας. 

Στη λήξη αυτού του διημέρου, είμαστε χαρούμενοι που υπάρχουν πολλά για να δούμε και έχουμε πολλές πληροφορίες που πρέπει να διαχειριστούμε για την ομάδα μας. Για τα θετικά, αλλά και για τα κομμάτια που χρίζουν βελτίωσης. Από την εικόνα αυτή λείπουν ορισμένα στοιχεία, καθώς αγωνιστήκαμε χωρίς βασικούς παίκτες μας κι αυτό είναι κάτι που χαρακτηρίζεται και αρνητικό, αλλά και θετικό γιατί δώσαμε περισσότερο χρόνο σε νέους παίκτες και δοκιμάσαμε περισσότερα σχήματα. 

Επιστρέφοντας στη Θεσσαλονίκη θα αξιολογήσουμε όλα τα δεδομένα που έχουμε από τα δύο παιχνίδια και με τη λογική ότι έχουμε μία ομάδα στην οποία έχουμε επενδύσει στην εξέλιξή της, θα προσπαθήσουμε με σκληρή δουλειά, με στοχευμένη διαδικασία να βελτιώσουμε κάποια πράματα, ώστε στα επόμενα απαιτητικά φιλικά παιχνίδια, να κάνουμε βήματα προόδου».