Skip to main content

Καλαφάτης: Η επιλογή των προσώπων στον ΣΥΡΙΖΑ δείχνει εμμονή στην τοξικότητα

Ο βουλευτής Α' Θεσσαλονίκης τόνισε ότι «δεν γνωρίζει κανένας τίποτα για τις θέσεις του νέου ΣΥΡΙΖΑ»

«Περιμένουμε να έχουμε απέναντί μας μια σοβαρή και υπεύθυνη Αξιωματική Αντιπολίτευση. Αυτό θεωρούμε ότι θα είναι πολύ καλό όχι μόνο για το πολιτικό σύστημα, αλλά  για την Ελλάδα», τόνισε ο βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης Σταύρος Καλαφάτης, σε συνέντευξη στον ΑΝΤΕΝΝΑ.

«Αυτή τη στιγμή πρέπει να μείνουμε στα γεγονότα, στα πραγματικά περιστατικά. Και μέχρι στιγμής έχουμε ξεχωρίσει τρία πράγματα: Πρώτον, το ότι δεν υπάρχει καμία άποψη από τη νέα ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, σχετικά με τα θέματα που απασχολούν την ελληνική κοινωνία όπως τα εθνικά θέματα, θέματα διοίκησης, οικονομίας, ανάπτυξης και εργασιακά ζητήματα. Δεν γνωρίζει κανένας τίποτα για τις θέσεις του νέου ΣΥΡΙΖΑ.  Δεύτερον, είδαμε την επιλογή των πρώτων συνεργατών του νέου προέδρου. Και η επιλογή αυτή  δείχνει ότι υπάρχει μια εμμονή στην τοξικότητα. Και τρίτο, είναι το θέμα ότι για τέσσερα χρόνια ο Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης δεν θα είναι στο Κοινοβούλιο», υπογράμμισε.

«Είναι εύλογα ερωτήματα», επισήμανε ο κ. Καλαφάτης, «τα οποία τίθενται όχι μόνο από εμάς αλλά από την ελληνική κοινωνία. Εκφράζουμε τον προβληματισμό μας και αναμένουμε». 

Αναφερόμενος στη Νέα Δημοκρατία σημείωσε ότι: «Απέδειξε και αποδεικνύει στην πράξη ότι κινείται μεταξύ ενός σύγχρονου κοινωνικού κέντρου μέχρι τη δημοκρατική δεξιά. Είμαστε ένα σύγχρονο κεντροδεξιό κόμμα με συγκεκριμένες δημόσιες πολιτικές, με μεταρρυθμίσεις που αφορούν την κοινωνία, τη διοίκηση, την​οικονομία».