Skip to main content

Καλαφάτης: Ο ΟΛΘ χάνει το «πλοίο» του ανταγωνισμού

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας αναφέρει ότι το λιμάνι χάνει το "πλοίο" του ανταγωνισμού και ότι αναζητείται επειγόντως ευθύνη.

Τα νέα στοιχεία που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας σχετικά με τις επιπτώσεις κινητοποιήσεων τελωνειακών υπαλλήλων που επικεντρώνονται αποκλειστικά στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης, σχολίασε ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Εντάξει» και βουλευτής Α΄Θεσσαλονίκης της Ν.Δ. Σταύρος Καλαφάτης.

Ο κ. Καλαφάτης αναφέρει ότι το λιμάνι χάνει το "πλοίο" του ανταγωνισμού και ότι αναζητείται επειγόντως ευθύνη και δράση για την αντιστροφή αυτής της πορείας.

Αναλυτικά

Τα προβλήματα από την κατάργηση μιας βάρδιας τελωνειακών ελέγχων επιλεκτικά στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης είναι ήδη ορατά. Ο διπλασιασμός του χρόνου αναμονής των container ships δικαιώνει όσους έγκαιρα είχαν κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου.

Η απαξίωση ενός κορυφαίου αναπτυξιακού πυλώνα της πόλης και της ευρύτερης περιοχής συνεχίζεται.  Το λιμάνι χάνει το “πλοίο” του ανταγωνισμού. Αναζητείται επειγόντως ευθύνη και δράση για την αντιστροφή αυτής της πορείας.