Skip to main content

Καλοκαιρινός ο καιρός σήμερα - Έως 28 βαθμούς η θερμοκρασία

Για την Θεσσαλονίκη προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός, όμως από το μεσημέρι θα κάνουν την εμφάνιση τους αραιές νεφώσεις.

Καλοκαρινός παραμένει ο καιρός σε όλη τη χώρα με τη θερμοκρασία να φτάνει ακόμα και τους 28  βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί-βορειοανατολικοί, εντάσεως 3 με 5 μποφόρ, στα πελάγη τοπικά ως 6 μποφόρ, ενώ στο βόρειο Αιγαίο και το νότιο Ιόνιο τοπικά θα φτάνουν τα 7 μποφόρ.

Για την Μακεδονία και την Θράκη προβλέπονται αραιές νεφώσεις, οι οποίες βαθμιαία στα δυτικά θα πυκνώσουν και από το μεσημέρι είναι πιθανό να σημειωθούν ασθενείς τοπικές βροχές. Οι άνεμοι από ανατολικές διευθύνσεις, με ένταση 3 με 5 μποφόρ. Στα ανατολικά θα είναι βορειοανατολικοί ως 6 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 ως 28 βαθμούς Κελσίου (σημ: στα δυτικά η ελάχιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη).

Για την Θεσσαλονίκη προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός, όμως από το μεσημέρι θα κάνουν την εμφάνιση τους αραιές νεφώσεις, οι οποίες από το βράδυ θα πυκνώσουν και τη νύχτα είναι πιθανό να σημειωθούν ασθενείς τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί, εντάσεως 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 ως 28 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική θα υπάρξουν αραιές νεφώσεις, παροδικά πιο πυκνές. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, με ένταση 3 με 5 μποφόρ. Στα ανατολικά θα έχουν ένταση ως 6 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 ως 29 βαθμούς Κελσίου (σημ: στα βόρεια η μέγιστη θερμοκρασία θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη).