Skip to main content

Καρανίκας: Δεν υφίσταται πλέον νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ, υπονόμευσαν την ύπαρξή τους

«Βυθίστηκαν στον πανικό του συναισθήματος που προκαλεί το υπαρξιακό πρόβλημα των βαρόνων της αριστερής Ελίτ, των φραξιών και των ιερών αγελάδων», αναφέρει το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ

Την χθεσινή αντίδραση της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ να ζητήσει την άμεση σύγκλιση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ «ψέγει» με ανάρτησή του ο Νίκος Καρανίκας.

Ο Νίκος Καρανίκας αναφέρει πως με την ανακοίνωσή τους «υπονόμευσαν την ύπαρξη τους καθώς βυθίστηκαν στον πανικό του συναισθήματος που προκαλεί το υπαρξιακό πρόβλημα των βαρόνων της αριστερής Ελίτ, των φραξιών και των ιερών αγελάδων».

Υπενθυμίζεται ότι στη συγκεκριμένη ανακοίνωσή της η νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ χαρακτήρισε την κίνηση του Στέφανου Κασσελάκη να παραπέμψει Σκουρλέτη, Βίτσα και Φίλη στην Επιτροπή Δεοντολογίας του ΣΥΡΙΖΑ, ουσιαστικά διαγράφοντάς τους, ως «αντιδημοκρατικές, αυταρχικές και επικίνδυνες πρακτικές».

Αναλυτικά, η ανάρτηση του Νίκου Καρανίκα:

«Ακύρωσαν την ύπαρξη τους.

Η ανακοίνωση της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ εναντίον του εκλεγμένου προέδρου Στέφανου Κασσελάκη αποδεικνύει πώς μπορεί να μετατραπεί ένα όργανο σε μέρος του προβλήματος όταν εργαλειοποιείται για να εξυπηρετήσει τους σκοπούς μιας παρέας και δυο φραξιών.

Είναι προφανές ότι για τα μέλη του κόμματος και για τον κόσμο όλο, δεν υφίσταται πλέον νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ.

Υπονόμευσαν την ύπαρξη τους καθώς βυθίστηκαν στον πανικό του συναισθήματος που προκαλεί το υπαρξιακό πρόβλημα των βαρόνων της αριστερής Ελίτ, των φραξιών και των ιερών αγελάδων».