Skip to main content

Καστρίτης: Αγώνας υψηλών απαιτήσεων το παιχνίδι με την Κλουζ

Στη Ρουμανία βρίσκεται ήδη η ομάδα του Άρη για τον καθοριστικό αγώνα της 14ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Eurocup

Την τέταρτη συνεχή νίκη του στο Eurocup -μετά τις επιτυχίες απέναντι σε Λιετκαμπέλις, Τουρκ Τέλεκομ, Σλασκ Βρότσλαβ- προσδοκά να κατακτήσει αντιμετωπίζοντας αύριο, στη Ρουμανία, για τη 14η αγωνιστική των ομίλων της διοργάνωσης, την Κλουζ, ο Αρης (19:00, Novasports4).  Αναμέτρηση για την οποία ο Γιάννης Καστρίτης δεν μπορεί να υπολογίζει στους τραυματίες, Δημήτρη Κατσίβελη, Γιώργο Φίλλιο, Ανδρέα Καλόγηρο.

 Οι «κιτρινόμαυροι» μετακινήθηκαν σήμερα από τη Θεσσαλονίκη για τη Ναπόκα, βάση της αντιπάλου τους, όπου θα προπονηθούν στην BT Arena, γήπεδο στο οποίο θα διεξαχθεί το αυριανό ματς.

 «Έχουμε έναν πολύ υψηλών απαιτήσεων εκτός έδρας αγώνα, απέναντι στην Κλουζ Ναπόκα. Μία ομάδα με μεγάλη ποιότητα και βάθος στο ρόστερ της. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι, να ματσάρουμε την ενέργειά τους και να μην τους επιτρέψουμε να σκοράρουν στον αιφνιδιασμό και από δεύτερες ευκαιρίες, μετά από επιθετικό ριμπάουντ», σχολίασε, μέσω της επίσημης σελίδας της ΚΑΕ στο διαδίκτυο, ο τεχνικός του Αρη, Γιάννης Καστρίτης.

Σε ανάλογο πνεύμα με τον προπονητή του εκφράστηκε και ο Ρομπέρτο Γκάλινατ. Ο Αμερικανός γκαρντ επισήμανε: «Μετά από τρεις συνεχόμενες νίκες, έχουμε μπροστά μας μία δύσκολη αποστολή, απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα. Η Κλουζ είναι μία ομάδα που δύσκολα την κερδίζεις και βρίσκεται σε μία πολύ καλή θέση στον όμιλό μας. Συνεπώς, πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και αποφασισμένοι για 40 λεπτά, ώστε να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε. Πρέπει να περιορίσουμε το σκοράρισμά τους, να ελέγξουμε τα ριμπάουντ και να είμαστε αποτελεσματικοί στην επίθεση, όπως κάνουμε τελευταία».

 Την αποστολή του Αρη απαρτίζουν οι καλαθοσφαιριστές: Διαμαντής Σλαφτσάκης, Τζόναθαν Σταρκ, Ίσμαελ Σανόγκο, Βασίλης Τολιόπουλος, Ρόμπερτς Μπλούμπεργκς, Λευτέρης Μποχωρίδης, Νίκος Περσίδης, Σίλβιο Ντε Σόουζα, Ρόνι Χάρελ, Κρις Μπάνκστον, Ρομπέρτο Γκάλινατ.