Skip to main content

Καταιγιστικός ο Ολυμπιακός, 5-1 τη Ντουντελάνζ στο Φάληρο (video)

Οι «ερυθρόλευκοι» διέλυσαν από το πρώτο ημίωρο τους Λουξεμβούργιους και παραμένουν ζωντανοί στο κυνήγι της πρόκρισης για τα νοκ άουτ του Europa League

Ευρεία νίκη με 5-1 επί της Ντουντελάνζ κατέκτησε ο Ολυμπιακός στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Έπειτα από αυτό το αποτέλεσμα και σε συνδυασμό με την ισοπαλία 1-1 της Ρεάλ Μπέτις εναντίον της Μίλαν στο «Benito Villamarín», η ισπανική ομάδα ηγείται του 6ου γκρουπ έχοντας 8 βαθμούς ενώ ακολουθούν οι «ροσονέρι» έχοντας 7 πόντους, όσους έχουν και οι Πειραιώτες ενώ στον βυθό του ομίλου βρίσκεται η πρωταθλήτρια Λουξεμβούργου με 0 βαθμούς.

Οι «ερυθρόλευκοι» άνοιξαν το σκορ στο 6’ με τακουνάκι του Τοροσίδη και διπλασίασαν τα τέρματά τους στο 15’ με πλασέ του Φορτούνη ενώ το εναέριο βολέ του Χριστοδουλόπουλου στο 26’ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0.

Οι Πειραιώτες συνέχισαν με το πόδι πατημένο στο γκάζι και στο 36’ σκόραραν ξανά με κεφαλιά του Φορτούνη. Οι Λουξεμβούργιοι μείωσαν στο 69’ με σουτ του Σινάνι ενώ το τελικό 5-1 διαμορφώθηκε στο 70’ με πλασέ του Χασάν.

Οι συνθέσεις:

Ολυμπιακός (Μαρτίνς): Σα, Τοροσίδης, Ρόντερικ, Σισέ, Τσιμίκας, Νάτχο (62' Τουρέ), Καμαρά, Φορτούνης (57' Χάσαν), Ποντένσε, Ναουέλ (34' λ.τ. Φετφατζίδης), Χριστοδουλόπουλος.

Ντουντελάνζ (Τόπμελερ): Μπονεφουά, Γιορντάνοφ, Σνελ, Πρεμπέ, Μελισέ, Μπίσεβατς, Κρούσκα (60' Γένσεν), Στολτζ (84' Στουμπφ), Κουτουριέ, Τουρπέλ (74' Πέρες), Σινάνι.