Skip to main content

ΚΕΕΕ για αυτοδιοικητικές: Στόχος όλων η θωράκιση και περαιτέρω ενίσχυση του επιχειρείν

Το μήνυμα της ΚΕΕΕ και του προέδρου, Ιωάννη Μασούτη, για τις αυτοδιοικητικές εκλογές

«Η συνεργασία της ΚΕΕΕ και των Επιμελητηρίων και με τους δύο βαθμούς αυτοδιοίκησης θα οδηγήσει, όπως όλα τα χρόνια, στην επίλυση εκκρεμών ζητημάτων  αλλά και στην αναβάθμιση του επιχειρηματικού κλίματος», τονίζει, μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος, Ιώαννης Μασούτης σε μήνυμά του.

«Στόχος όλων μας αποτελεί η θωράκιση και περαιτέρω ενίσχυση του επιχειρείν», υπογραμμίζει.

Αναλυτικά το μήνυμα της ΚΕΕΕ και του προέδρου, Ιωάννη Μασούτη, για τις αυτοδιοικητικές εκλογές:

«Οι εκλογές του πρώτου και δεύτερου βαθμού της τοπικής αυτοδιοίκησης έχουν αναδείξει, στις θέσεις των Δημοτικών και Περιφερειακών Συμβουλίων όλης της χώρας, μέλη της επιχειρηματικής κοινότητας, τα οποία διαθέτουν θέληση να προσφέρουν στον τόπο τους και στο επιχειρείν. Η Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος εύχεται σε όλους τους επιχειρηματίες και επαγγελματίες, οι οποίοι είναι μέλη των τοπικών Επιμελητηρίων, να έχουν μία παραγωγική πενταετία, με έργα και επιτυχίες, για το κοινό καλό - κοινωνίας και επιχειρηματικότητας.

Η συνεργασία της ΚΕΕΕ και των Επιμελητηρίων και με τους δύο βαθμούς αυτοδιοίκησης θα οδηγήσει, όπως όλα τα χρόνια, στην επίλυση εκκρεμών ζητημάτων  αλλά και στην αναβάθμιση του επιχειρηματικού κλίματος. Σε όλες τις περιπτώσεις η ΚΕΕΕ, με την τεχνογνωσία την οποία διαθέτει, δύναται να προσφέρει στήριξη στα νέα Δημοτικά και Περιφερειακά Συμβούλια, για την υλοποίηση κοινών δράσεων, οι οποίες αφορούν όλους τους κλάδους των τοπικών οικονομιών. «Εύχομαι από καρδιάς, στα νέα και στα παλαιότερα μέλη, να έχουν μία εποικοδομητική θητεία και να εργαστούν, την προσεχή πενταετία, με στρατηγική, όραμα και συνέπεια. Στόχο όλων μας αποτελεί η θωράκιση και περαιτέρω ενίσχυση του επιχειρείν».