Skip to main content

Κέιτ Μίντλετον: Φωτογραφία και video με την πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά την εγχείρηση

Το πριγκιπικό ζεύγος εθεάθη να κάνει τα ψώνια του και η πριγκίπισσα της Ουαλίας φαινόταν «χαρούμενη, χαλαρή και υγιής» σύμφωνα με τα βρετανικά MME

Δημοσιοποιήθηκε η πρώτη φωτογραφία της Κέιτ Μίντλετον. Η Πριγκίπισσα της Ουαλίας φωτογραφήθηκε χαμογελαστή,  χαλαρή και χαρούμενη στην βόλτα που έκανε  για ψώνια σε μια φάρμα στο Ουινσδορ με τον σύζυγό της Γουίλιαμ. Η φωτογραφία που έφερε στο φως αποκλειστικά η εφημερίδα Sun βάζει τέλος σε όλα τα σενάρια που κυκλοφορούν τους τελευταίους μήνες για την υγεία της πριγκίπισσας της Ουαλίας αλλά και για τη σχέση της με τον σύζυγο της.

 

Η 42χρονη Κέιτ, εντοπίστηκε και φωτογραφήθηκε, ντυμένη με φούτερ και κολάν, πηγαίνοντας για ψώνια καθώς περπατούσε στο πάρκινγκ ενός από τα καταστήματα της φάρμας όπως αποκάλυψε  η  Sun. Το συγκεκριμένο παντοπωλείο απέχει μόλις 1,5 χιλιόμετρο από την έπαυλη τους και συχνά πυκνά το χρησιμοποιούν μέλη της βασιλικής οικογένειας.

Το πρωί της Κυριακής παρακολούθησε τα παιδιά της να αθλούνται, όπως αναφέρεται στην εφημερίδα.

Πληροφορίες για την υγεία της θα αποκαλύψει μετά τις 17 Απριλίου η πριγκίπισσα Κειτ σύμφωνα με πηγές  τηs Sunday Times., δηλαδή όταν επιστρέψει επίσημα στα βασιλικά καθήκοντα . Ενώ σύντομα αναμένεται να δημοσιοποιηθεί νέα φωτογραφία της οικογένειας της με αφορμή τα γενέθλια του μικρού Λουις στις 23 Απριλίου ο οποίος γίνεται έξι ετών , όπως  επισημαίνεται στην Telegraph.

Ωστόσο, όπως αναφέρει η εφημερίδα, δεν έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο να εμφανιστεί δημόσια, την Κυριακή του Πάσχα,  μαζί με την οικογένειά της, για τον παραδοσιακό περίπατο στην εκκλησία στο Windsor. Όμως  το Παλάτι δεν έχει επιβεβαιώσει προς το παρόν καμία από τις παραπάνω ειδήσεις.

Πηγή: ΕΡΤ