Skip to main content

Ένας νεκρός και δύο τραυματίες σε συμπλοκή αλλοδαπών στους Ευζώνους

Τη ζωή του έχασε ένας Πακιστανός στους Ευζώνους σήμερα τα ξημερώματα όταν δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι, από ομάδα πέντε αλλοδαπών.

Τη ζωή του έχασε ένας Πακιστανός στους Ευζώνους σήμερα τα ξημερώματα όταν, μαζί με άλλους δύο ομοεθνείς του, δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι, από ομάδα πέντε αλλοδαπών.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η αστυνομία, σήμερα τα ξημερώματα στους Ευζώνους, ομάδα 5 αλλοδαπών, προσέγγισε διαδοχικά 2 υπηκόους Πακιστάν και έναν ακόμη ομοεθνή τους που κινούνταν μόνος του και με τη χρήση αιχμηρού αντικειμένου τραυμάτισαν θανάσιμα στην κοιλιακή χώρα τον έναν από τους υπηκόους Πακιστάν, ενώ προκάλεσαν τραύματα στους άλλους 2 ομοεθνείς του.

Με σταθμό του Ε.Κ.Α.Β. οι 2 τραυματίες διακομίσθηκαν σε νοσοκομείο της περιοχής.

Όπως έγινε γνωστό, ο πρώτος τραυματίας υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και εκτιμάται ότι θα διαφύγει τον κίνδυνο, ενώ ο δεύτερος φέρει χτυπήματα στο χέρι.

Όπως κατέθεσε ο τελευταίους -εξεταζόμενους από αστυνομικούς- ως δράστες φέρονται πέντε Αφγανοί, που επιτέθηκαν στους Πακιστανούς για να τους ληστέψουν. Σύμφωνα με την κατάθεσή του, οι δράστες άρπαξαν από τον ίδιο 400 ευρώ και το κινητό του τηλέφωνο, ενώ στη συνέχεια εξαφανίστηκαν στο σκοτάδι. Ο Πακιστανός κατέθεσε -εξάλλου- ότι έφθασε στην περιοχή, αναζητώντας τρόπο να φύγει από την Ελλάδα ώστε να συνεχίσει το ταξίδι του προς την Κεντρική Ευρώπη.

Με σταθμό του Ε.Κ.Α.Β. οι 2 τραυματίες διακομίσθηκαν σε νοσοκομείο της περιοχής.

Μάλιστα, σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι αστυνομικές έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη ομάδας δραστών, από το Τμήμα Ασφάλειας Κιλκίς.