Skip to main content

Μετά τον ΔΟΛ, απεργία και στον ΠΗΓΑΣΟ - Αναμένεται ανακοίνωση Μπόμπολα

Τα δεδουλευμένα τεσσάρων μηνών ζητούν οι εργαζόμενοι του μιντιακού συγκροτήματος ΠΗΓΑΣΟΣ, ιδιοκτησίας Μπόμπολα, προχωρώντας σε 24ωρη απεργία.

Στον «χορό» των απεργιών που συνεχίζουν οι εργαζόμενοι του ΔΟΛ, οι οποίοι εξήγγειλαν νέα 24ωρη απεργία, μπαίνουν και οι εργαζόμενοι του συγκροτήματος ΠΗΓΑΣΟΣ.

Τα Διοικητικά Συμβούλια  της ΕΣΗΕΑ, της ΕΠΗΕΑ, της ΕΤΗΠΤΑ, της ΕΣΠΗΤ, της ΠΕΛ και της ΕΦΕ αποφάσισαν την κήρυξη 24ωρης απεργίας.

Για αρχή, οι Ενώσεις κήρυξαν 24ωρη απεργία για άυριο στις εφημερίδες «ΕΘΝΟΣ», «ΗΜΕΡΗΣΙΑ», «GOAL NEWS», στις ιστοσελίδες «ethnos.gr», «imerisia.gr», «sentragoal.gr», «life.gr», «womenonly.gr», «elle.gr», «cinema.gr» και «caranddriver.gr», αλλά και στα περιοδικά του Πήγασου, από τις 6 το απόγευμα σήμερα. Μάλιστα, υπάρχει προοπτική την επέκταση της διάρκειάς της, εφόσον δεν αλλάξει κάτι.

Οι εργαζόμενοι στον Πήγασο ζητούν την καταβολή των δεδουλευμένων του Σεπτεμβρίου, του Οκτωβρίου, του Νοεμβρίου, του β' δεκαπενθημέρου του Αυγούστου και του α' δεκαπενθημέρου του Δεκεμβρίου. Από την πλευρά της ιδιοκτησίας ο Φώτης Μπόμπολας δήλωσε ότι θα προβεί σε ανακοινώσεις εντός ολίγων ωρών, καταβάλλοντας ωστόσο το δώρο των Χριστουγέννων, μια μέρα πριν τη λήξη της σχετικής προθεσμίας.

Η απεργία αφορά όλους τους δημοσιογράφους, τους διοικητικούς υπαλλήλους, τους τεχνικούς τύπου, τους λιθογράφους και τους φωτορεπόρτερ που εργάζονται στους δύο ομίλους.