Skip to main content

Συγκέντρωση βοήθειας από ΑΣ και ΚΑΕ Άρης για τους πληγέντες από την κακοκαιρία

Οι «κιτρινόμαυροι» θα συγκεντρώνουν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης στο περιθώριο της φιλικής αναμέτρησης που θα δώσει ο μπασκετικός Άρης

Με κοινή απόφασή τους ΑΣ και ΚΑΕ Άρης κινητοποιούνται για να στηρίξουν τους πληγέντες από την πρόσφατη φονική κακοκαιρία.

Οι «κιτρινόμαυροι» θα συγκεντρώνουν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης στο περιθώριο της φιλικής αναμέτρησης που θα δώσει ο μπασκετικός Άρης, την Κυριακή (10/9), στο Αλεξάνδρειο, με αντίπαλο την ΤΣΣΚΑ Σόφιας.

Σε σχετική ανακοίνωση οι Θεσσαλονικείς ανέφεραν:

«Όταν υποφέρουν οι συνάνθρωποί μας, υποφέρουμε όλοι. Και ο Αρης κάνει πάντα και τα πάντα για να βοηθήσει όποιον έχει την ανάγκη μας.

Ο Α.Σ. Αρης, η ΚΑΕ Αρης, σε συνεργασία με τους οργανωμένους φιλάθλους μας, τείνουν χείρα βοηθείας στους πληγέντες από τις καταστροφικές πλημμύρες στη Θεσσαλία. Στον Βόλο, στην Καρδίτσα, στα Τρίκαλα, σε όποια πόλη ή όποιο χωριό υποφέρει από τη λαίλαπα της κακοκαιρίας.

Στον κυριακάτικο (10/09) αγώνα του Αρη Midea με την ΤΣΣΚΑ Σόφιας στο «Nick Galis Hall», το πρώτο επίσημο φιλικό του μπασκετικού Αρη ενώπιον των φιλάθλων μας, συγκεντρώνουμε είδη πρώτης ανάγκης για τους πληγέντες από τις βιβλικές καταστροφές.

Ας απλώσουμε για ακόμα μία φορά το χέρι μας στους συνανθρώπους μας που έχουν την ανάγκη μας. Ανεξαρτήτως πεποιθήσεων, ανεξαρτήτως χρωμάτων. Αυτό πρεσβεύει ο Αρης, αυτό πρεσβεύουν οι αρχές του, ως σύλλογος και ως κοινωνικό φαινόμενο.

Τα είδη πρώτης ανάγκης θα συγκεντρωθούν στην μπουτίκ της ΚΑΕ Αρης Midea, η οποία την Κυριακή, ημέρα του αγώνα με την ΤΣΣΚΑ, θα είναι ανοιχτή από τις 12:00, και θα αποσταλούν άμεσα στους πληγέντες από τη θεομηνία των τελευταίων ημερών.

-Είδη ένδυσης και υπόδησης χειμερινά
-Κλινοσκεπάσματα
-Σκηνές
-Υπνόσακοι και στρώματα για σκηνές
-Λευκά είδη (πετσέτες, σεντόνια κλπ)
-Είδη ρουχισμού
-Ιατρικά είδη και είδη φαρμακείου
-Είδη ατομικής υγιεινής για καταστάσεις πρώτης ανάγκης
-Βρεφικά είδη (πάνες, μωρομάντηλα, γάλα σε σκόνη, κρέμες, μπιμπερό κλπ)
-Αντικείμενα για ηλικιωμένους (πάνες ακράτειας κλπ)
-Τρόφιμα (κονσέρβες φαγητού, ξηρά τροφή, κρουασάν, μπισκότα, ζυμαρικά, όσπρια)
-Ζωοτροφές
-Νερά
-Θερμός
-Φανάρια χειρός
-Powerbank
 
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ 
ΟΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ».