Skip to main content

Κλειστά αύριο τα πάρκα στην Αττική λόγω των πολύ υψηλών θερμοκρασιών

Η απαγόρευση γίνεται λόγω της υψηλής επικινδυνότητας για πυρκαγιά

Κλειστά θα είναι αύριο, Σάββατο 15 Ιουλίου, όλα τα Πάρκα αρμοδιότητας της Περιφέρειας Αττικής για προληπτικούς λόγους, λόγω των μετεωρολογικών προβλέψεων για ιδιαίτερα υψηλές θερμοκρασίες-επίπεδο επικινδυνότητας 4- και υψηλό κίνδυνο πυρκαγιάς

Πάρκο Τρίτση, Πεδίον του Άρεως, Λόφος Φινοπούλου και το Αττικό Άλσος

Με αφορμή τις μετεωρολογικές προβλέψεις για την επικράτηση και αύριο πολύ υψηλών θερμοκρασιών, με το επίπεδο επικινδυνότητας στην Αττική να φθάνει ακόμα και το 4, με εντολή του Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη για λόγους ασφάλειας και περιορισμού του κινδύνου πυρκαγιάς, αύριο Σάββατο 15 Ιουλίου από τις 9 το πρωί και για 24 ώρες, κλειστά θα είναι όλα τα πάρκα και τα άλση αρμοδιότητας της Περιφέρειας.

Ειδικότερα πρόκειται για το Πάρκο Τρίτση, το Πεδίον του Άρεως, το Λόφο Φινοπούλου και το Αττικό Άλσος. Για τους ίδιους λόγους, αναβάλλονται και οι πολιτιστικές εκδηλώσεις της Περιφέρειας που έχουν προγραμματιστεί για αύριο το βράδυ στο θέατρο του Αττικού Άλσους, «Κατίνα Παξινού».

Για τη λειτουργία των Πάρκων την Κυριακή 16 Ιουλίου θα υπάρξει ενημέρωση με νεότερη ανακοίνωση της Περιφέρειας και αφού αξιολογηθούν τα νεότερα μετεωρολογικά δεδομένα.