Skip to main content

Κως: Νέο βίντεο ντοκουμέντο από τη συνάντηση της Αναστάζια με τον 32χρονο Μπαγκλαντεσιανό

Στο βίντεο φαίνεται η άτυχη κοπέλα, να αγοράζει κάτι από μίνι μάρκετ, στη συνέχεια να ανεβαίνει στο μηχανάκι του Μπανγκλαντεσιανού και να φεύγουν μαζί

Τις τελευταίες στιγμές της αδικοχαμένης Αναστάζια, της νεαρής Πολωνής που δολοφονήθηκε άγρια στην Κω, απεικονίζει βίντεο-ντοκουμέντο του Alpha, στο οποίο φαίνεται μάλιστα να φεύγει μαζί με τον κατηγορούμενο για τη δολοφονία,τον 32χρονο από το Μπανγκλαντές.

Στο βίντεο φαίνεται η άτυχη κοπέλα, να αγοράζει κάτι από μίνι μάρκετ και στη συνέχεια να ανεβαίνει στο μηχανάκι του Μπανγκλαντεσιανού και να φεύγουν μαζί.

Συνεχίζει να αρνείται τις κατηγορίες για αρπαγή, βιασμό και ανθρωποκτονία της 27χρονης Αναστάζια, ο 32χρονος από το Μπαγκλαντές ενώπιον της ανακρίτριας στην Κω, μετά από την τρίωρη απολογία του.

Η ανακρίτρια διέταξε την προσωρινή κράτησή του ενώ τις επόμενες ώρες αναμένεται να οδηγηθεί σε φυλακές εκτός Κω, χωρίς να έχει αποφασιστεί ακόμα το κατάστημα κράτησης.

Σύμφωνα με τις δηλώσεις της δικηγόρου του 32χρονου κ. Αθηνάς Φουντωτού στην ΕΡΤ, ο Μπαγκλαντεσιανός, δεν παραδέχθηκε καμία από τις κατηγορίες που τον βαρύνουν, παρά τις επανειλημμένες ερωτήσεις της Ανακριτριας.

Παράλληλα η οικογένεια της 27χρονης, διά του δικηγόρου της, ετοιμάζεται να προχωρήσει σε δήλωση υποστήριξης της κατηγορίας εις βάρος του 32χρονου, για το έγκλημα που φέρεται να έχει διαπράξει εις βάρος της Αναστάζια.

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, η αστυνομία φαίνεται να έχει «δέσει» τα στοιχεία που έχει στη διάθεση της για την υπόθεση, αφού έγινε έρευνα στα στίγματα που έδωσαν τα κινητά τηλέφωνα τόσο του 32χρονου όσο και της άτυχης Αναστάζια.

Στη συνέχεια αξιοποίηθηκαν τα βίντεο απο κάμερες ασφαλείας δυο παρακείμενων σπιτιών. Μέχρι στιγμής ο 32χρονος από το Μπαγκλαντές αρνείται τις κατηγορίες που του αποδίδονται.