Skip to main content

Κούπερ: Είμαστε εδώ με την ελπίδα της πρόκρισης

Τις δυσκολίες του αγώνα με την Ατλέτικο Μαδρίτης αναγνώρισε και ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ, μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου την παραμονή του αγώνα. Πάντως ο τεχνικός του Άρη τόνισε πως οι «κίτρινοι» έχ
Τις δυσκολίες του αγώνα με την Ατλέτικο Μαδρίτης αναγνώρισε και ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ, μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου την παραμονή του αγώνα. Πάντως ο τεχνικός του Άρη τόνισε πως οι «κίτρινοι» έχουν ελπίδες, προσθέτοντας ότι «πάμε να κάνουμε ένα ματς καλύτερο από αυτό στη Θεσσαλονίκη».

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του Αργεντινού τεχνικού:

«Ξέρουμε τον αντίπαλο μας, τη δυναμική του και την υποστήριξη που θα έχουν από τους φιλάθλους τους, άσχετα με την ήττα από την Εσπανιόλ. Το Γιουρόπα Λιγκ είναι διαφορετική υπόθεση. Εμείς στο ελληνικό πρωτάθλημα δεν τα πάμε πολύ καλά, αλλά στην Ευρώπη έχουμε κάνει καλά παιχνίδια. Θα ήταν το προφανές να μιλήσω στους παίκτες για την ποιότητα και τις μονάδες της Ατλέτικο. Εμείς πάμε να κάνουμε ένα ματς καλύτερο από αυτό στη Θεσσαλονίκη. Το καλύτερο σημαίνει να παίξουμε με τις γραμμές μας κοντά, με καλό πρέσινγκ και να είμαστε σχεδόν τέλειοι. Αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να έχεις ελπίδα να πάρεις καλό αποτέλεσμα στο ‘Βιθέντε Καλντερόν’. Εχουμε και ελπίδες και δυνατότητες και αυτό κανείς δεν μπορεί να μας το αφαιρέσει. Στο ποδόσφαιρο δεν μπορεί κανείς να προεξοφλεί τίποτα, γιατί υπάρχει και η έκπληξη. Έχουμε έρθει λοιπόν με πίστη για τη νίκη και θα κάνουμε τα πάντα για να την πάρουμε. Είμαστε εδώ με την ελπίδα της πρόκρισης και για να δώσουμε το 100%. Θυμάμαι κάτι που είπα στη συνέντευξη πριν από το πρώτο ματς. Δηλαδή, ότι αν συγκρίνεις τις δύο ομάδες, μπορεί κάποιος να πει ότι δεν έχουμε ελπίδα, όμως το ποδόσφαιρο είναι απρόβλεπτο Η ισοπαλία μας εξυπηρετεί, αλλά αυτό που σίγουρα μας βολεύει είναι η νίκη. Στο Λεβερκούζεν παίξαμε καλά αλλά δεν πήραμε τίποτα. Αύριο ελπίζω να κάνουμε ένα καλό ματς και να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα, αλλιώς αποκλειστήκαμε».

Τους παίκτες εκπροσώπησε ο Χαβίτο, που τόνισε: «Γενικά η Ατλέτικο έχει πολύ καλή ομάδα αλλά ιδίως στην επίθεση είναι πολύ δυνατή με Αγουέρο, Φορλάν και Ρέγες. Πρέπει να παίξουμε σοβαρά και να εκμεταλλευτούμε την παραμικρή ευκαιρία», ενώ τόνισε πως για όλους τους Ισπανούς του Άρη θα είναι ένα ιδιαίτερο ματς».