Skip to main content

Κουρνέτας: Προκαλεί μεγάλη έκπληξη η μετεγγραφή Τζούριτς σε ΠΑΟΚ (vid)

Ο παλαίμαχος βολεϊμπολίστας μίλησε για το ελληνικό βόλεϊ εξαίροντας τη συμφωνία του «Δικεφάλου» με τον αρχηγό της Εθνικής Ελλάδος

Για το ελληνικό βόλεϊ και τη μετεγγραφή-βόμβα που ανακοίνωσε χθες ο ΠΑΟΚ με την απόκτηση του Δημήτρη Τζούριτς αναφέρθηκε μιλώντας στον ρ/σ «Libero», ο Δημήτρης Τζούριτς.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο παλαίμαχος βολεϊμπολίστας του «Δικεφάλου»:

«Αν με ρώταγες πριν 3-4 μήνες, εάν βλέπω πιθανό το σενάριο να παίξει ο Τζούριτς στην Ελλάδα την επόμενη χρονιά, δεν θα έδινα πολλές πιθανότητες σε κάτι τέτοιο. Νομίζω ότι πραγματικά, προκαλεί έκπληξη η επιστροφή του Τζούριτς στο ελληνικό πρωτάθλημα και αυτό δείχνει βέβαια και το μέγεθος της μετεγγραφής αυτής.

Νομίζω ότι ο Τζούριτς, ηλικιακά βρίσκεται σε μια πάρα πολύ καλή φάση. Έχει κάνει για πολλά χρόνια πρωταθλητισμό, στο κορυφαίο κατ'εμέ επίπεδο, το ιταλικό πρωτάθλημα.

Έχει κατακτήσει τίτλους και εγχώριους στην Ιταλία και ευρωπαϊκούς.

Το να έρχεται σε μια τόσο καλή ηλικία ένας τέτοιος αθλητής και ως Έλληνας μάλιστα, δείχνει πραγματικά ότι αυτή η μετεγγραφή και έκπληξη προξενεί, αλλά και το γεγονός ότι το ελληνικό πρωτάθλημα, μετά από πολλά χρόνια προσελκύει αθλητές, μεγάλου επιπέδου και αυτό είναι το θετικό».