Skip to main content

Κοζάνη: Παρέλαβε δέμα από το Ηνωμένο Βασίλειο με κάνναβη

Ο 36χρονος άντρας συνελήφθη τη στιγμή που παραλάμβανε δέμα, προερχόμενο από το Ηνωμένο Βασίλειο

Ένας 36χρονος άντρας συνελήφθη στην Κοζάνη σε κατάστημα των ΕΛ.ΤΑ. Κοζάνης τη στιγμή που παραλάμβανε δέμα, προερχόμενο από το Ηνωμένο Βασίλειο, που περιείχε -2- συσκευασίες με κάνναβη, συνολικού βάρους -78,60- γραμμαρίων, οι οποίες και κατασχέθηκαν.

Κατόπιν οργανωμένης αστυνομικής επιχείρησης αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Κοζάνης και της Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Κοζάνης, συνελήφθη ο 36χρονος, για προμήθεια, εισαγωγή και κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Το ταχυδρομικό δέμα εντοπίστηκε στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος» και οργανώθηκε επιχείρηση ελεγχόμενης παράδοσης δέματος, κατόπιν απόφασης του Συντονιστικού Οργάνου Δίωξης Ναρκωτικών και έγκρισης της αρμόδιας εισαγγελικής Αρχής.

Από τις περαιτέρω έρευνες στην οικία του 36χρονου, βρέθηκε και κατασχέθηκε επιπλέον μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας με υπολείμματα κάνναβης. Προανάκριση για την υπόθεση διενεργήθηκε από το Τμήμα Ασφάλειας Κοζάνης, ενώ ο συλληφθείς με τη σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία, οδηγήθηκε στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.