Skip to main content

Λαφαζάνης: Τα κοράκια έχουν την εξουσία και κυβερνούν την Ελλάδα

Το μνημονιακό κατεστημένο γρήγορα θα ανατραπεί. Τα σπίτια των νοικοκυριών είναι ιερή παρακαταθήκη, δήλωσε ο γραμματέας της Λαϊκής Ενότητας.

Το «παρών» σε κινητοποίηση για τους πλειστηριασμούς έξω από το Ειρηνοδικείο Περιστερίου έδωσε ο γραμματέας του Πολιτικού Συμβουλίου της Λαϊκής Ενότητας Παναγιώτης Λαφαζάνης όπου το κίνημα ματαίωσε τον πλειστηριασμό κατοικίας 77 τμ από ισπανική τράπεζα και ισπανικό fund.

Ο κ. Λαφαζάνης δήλωσε χαρακτηριστικά ότι «οι πλειστηριασμοί δεν θα περάσουν και θα σταματήσουν» ενώ παράλληλα έκανε λόγο για «κοράκια κάθε μορφής και κάθε είδους» που θέλουν ν' αρπάξουν τα σπίτια και τη λαϊκή περιουσία των υπερχρεωμένων νοικοκυριών και μικρομεσαίων επιχειρήσεων.

«Τα "κοράκια" έχουν την εξουσία σε αυτήν τη χώρα. Τα "κοράκια" κάθε μορφής και κάθε είδους. Από την τρόικα και τους τραπεζίτες μέχρι τα "κοράκια" της κυβέρνησης και να μην το ξεχνάμε, και τα "κοράκια" της μνημονιακής αντιπολίτευσης. Όλοι αυτοί θέλουν ν' αρπάξουν τα σπίτια και τη λαϊκή περιουσία των υπερχρεωμένων νοικοκυριών και μικρομεσαίων επιχειρήσεων και μιας εξαθλιωμένης κοινωνίας", δήλωσε ο επικεφαλής της ΛΑΕ και υπογράμμισε: «Οι πλειστηριασμοί δεν θα περάσουν και θα σταματήσουν. Το μνημονιακό κατεστημένο γρήγορα θα ανατραπεί. Τα σπίτια των νοικοκυριών είναι ιερή παρακαταθήκη».