Skip to main content

Λεβέντης από Θεσσαλονίκη: Γιατί αποφάσισα να μην παραιτηθώ (video)

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, κατά την ομιλία του στη Θεσσαλονίκη, αναφέρθηκε στα όσα είχε πει περί παραίτησής του αλλά και για την ταυτότητα φύλου.

Τους λόγους για τους οποίους τελικά δεν παραιτήθηκε από βουλευτής εξήγησε κατά την ομιλία του στη Θεσσαλόνικη ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης. 

Ο κ. Λεβέντης τόνισε οτι μίλησε περί παραίτησης προκειμένου να ταράξει «τον βάλτο» και ότι «μετά απο μηνύματα πολλών στελεχών και φίλων του κόμματος μέχρι και της εκκλησίας» αποφάσισε να μην παραιτηθεί.

Σχολιάζοντας το νομοσχέδιο για την ταυτότητα φύλου, ο ίδιος τόνισε ότι ο Θεός δημιούργησε δύο φύλα και όχι τρία.

«Το σώμα που δίνει ο Θεός είτε στον άνδρα, είτε στην γυναίκα είναι θείο δώρο. Δώρο της δημιουργίας. Εις δε τον άνδρα τον δίνει, για να κάνει οικογένεια και παιδιά, εις δες τη γυναίκα για να γίνει μητέρα. Το ιερότερο πράγμα της οικογένειας είναι η μητέρα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Λεβέντης.

«Δεν μπορεί να έρχονται οι άθεοι, οι άθλιοι και οι άπιστοι και να λειτουργούν με προχειρότητα και εκδικητικότητα», τόνισε, προσθέτοντας.

«Θα πετάξουμε τον νόμο στα σκουπίδια. Θα νικήσει η Ένωση Κεντρώων σε όλα. Δεν δεχόμαστε οι ψεύτες και αυτοί που δεν τήρησαν τον λόγο τους να λένε ότι εμείς δεν είμαστε προοδευτικοί και είναι εκείνοι. Η Ένωση Κεντρώων το επόμενο διάστημα θα εκθέσει και τον κ. Τσίπρα, αλλά και τον κ. Μητσοτάκη.

Ο κ. Λεβέντης αναφέρθηκε με πολύ επικριτικό τρόπο στην κυβέρνηση, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Λυπάμαι για το κατάντημά τους.Ο Τσίπρας για να μείνει μια εβδομάδα ακόμα στην εξουσία ειναι ικανός να ξεβρακωθεί στην πλατεία Ομονοίας».