Skip to main content

Λονδίνο: Η Κέιτ Μίντλετον εθεάθη δημόσια για πρώτη φορά μετά την εγχείρηση της (φωτο)

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας νοσηλεύτηκε σε κλινική του Λονδίνου τον Ιανουάριο για προγραμματισμένη χειρουργική επέμβαση στην κοιλιά και απέχει από τα καθήκοντά της

Για πρώτη φορά από τότε που υποβλήθηκε σε εγχείρηση στην κοιλιακή χώρα τον Ιανουάριο, η πριγκίπισσα της Ουαλίας, Κέιτ Μίντλετον, εθεάθη δημόσια.

Οι πρώτες φωτογραφίες της μετά την περιπέτεια της υγείας της την δείχνουν συνεπιβάτη σε ένα όχημα που οδηγεί η μητέρα της, Κάρολ Μίντλετον, κοντά στο κάστρο του Ουίνδσορ.

Η Κέιτ φορούσε σκούρο παλτό και σκούρα στρογγυλά γυαλιά ηλίου.

 

Η πριγκίπισσα Κέιτ εμφανίστηκε για τελευταία φορά δημόσια τα Χριστούγεννα και νοσηλεύτηκε στην κλινική του Λονδίνου στα μέσα Ιανουαρίου για μια «προγραμματισμένη εγχείρηση στην κοιλιά». Το παλάτι απέφυγε να διευκρινίσει τον λόγο της επέμβασης, αλλά το Harper’s Bazaar έμαθε ότι δεν επρόκειτο για καρκίνο.

Το παλάτι ανέφερε τότε ότι οι υποχρεώσεις της Κέιτ είχαν αναβληθεί και ότι δεν θα επέστρεφε στην εργασία της πριν από το Πάσχα. Πρόσθεσαν ότι η Κέιτ ελπίζει ότι το κοινό θα κατανοήσει την επιθυμία της να διατηρήσει όσο το δυνατόν περισσότερη ομαλότητα για τα παιδιά της- και την επιθυμία της να παραμείνουν ιδιωτικές οι προσωπικές ιατρικές πληροφορίες της. Ως εκ τούτου, το Παλάτι του Κένσινγκτον θα παρέχει ενημερώσεις σχετικά με την πρόοδο της υγείας της μόνο όταν υπάρχουν σημαντικές νέες πληροφορίες προς κοινοποίηση.

Στη συνέχεια, για αρκετές εβδομάδες επικρατούσε σιγή ιχθύος από το παλάτι και τους υπόλοιπους βασιλείς σχετικά με την κατάσταση της Κέιτ. Αλλά μετά την αύξηση των εικασιών στο διαδίκτυο σχετικά με το πού βρισκόταν η πριγκίπισσα, το παλάτι ανέφερε σε μια δήλωση που μοιράστηκε στο Bazaar την περασμένη εβδομάδα: «Ήμασταν πολύ σαφείς από την αρχή ότι η πριγκίπισσα της Ουαλίας θα έλειπε μέχρι το Πάσχα και το παλάτι του Κένσινγκτον θα παρείχε ενημερώσεις μόνο όταν κάτι ήταν σημαντικό».

Πηγή:in.gr