Σάββατο 21 Ιουλίου 2018
x

ΛΟΒΕΡΔΟΣ ΓΙΑ ΣΚΟΥΡΙΕΣ: ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΥΝ ΟΣΟΙ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΤΙΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ

Η κυβέρνηση πιστή στο δόγμα της "Μισώ την ελεύθερη οικονομία και το δείχνω" συνεχίζει τον πόλεμο εναντίον της επένδυσης, λέει ο εκπρόσωπος της ΔΗ.ΣΥ.

Σκληρή επίθεση στην κυβέρνηση για την επένδυση στις Σκουριές εξαπολύει με ανακοίνωσή του ο εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Ανδρέας Λοβέρδος.

«Η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ πιστή στο δόγμα της "Μισώ την ελεύθερη οικονομία και το δείχνω" συνεχίζει τον πόλεμο εναντίον της επένδυσης στις Σκουριές», αναφέρει ο κ. Λοβέρδος.

Και συνεχίζει: «Είναι γνωστές άλλωστε οι θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ για το συγκεκριμένο θέμα από την εποχή της αντιπολίτευσης όταν δεσμευόταν με ψήφισμα της ΚΕ του κόμματος οτι θα σταματήσει την επένδυση στις Σκουριές χαρακτηρίζοντάς την οικονομικό, οικολογικό και κοινωνικό έγκλημα.

Από την κυβερνητική πολιτεία τους ένα πράγμα είναι ξεκάθαρο:

Έχουν πλήρως μεταλλαχθεί, καταπίνοντας αμάσητους όλους τους λαϊκισμούς και τις δημαγωγίες τους, με χαριστικές τροπολογίες για επιχειρηματίες και με τα "Go back" να έχουν γίνει Welcome. Αυτό το ξεκάρφωμα είναι γελοίο για το ακροατήριό τους και εγκληματικό για την οικονομία.

Γιατί έγκλημα προφανώς και δεν είναι οι επενδύσεις. Όσοι κυβερνώντες όμως τις πολεμούν, εγκληματούν».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ