Skip to main content

Λουτσέσκου για ήττα από την ΑΕΚ: Τα πάντα πήγαν λάθος (vid)

«Ήταν μία κακή ημέρα για μας. Ο αντίπαλος υπερίσχυσε», επισήμανε ο τεχνικός του Δικεφάλου

Την ήττα (2-0) από την ΑΕΚ γνώρισε απόψε (30/10) ο ΠΑΟΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια και μετά το τέλος του ντέρμπι ο Ράζβαν Λουτσέσκου παραδέχθηκε πως η ομάδα του δεν παρουσιάστηκε όπως ήθελε και περίμενε. «Τα πάντα πήγαν λάθος», είπε αρχικά στην Cosmote TV.

Και μετά ρωτήθηκε το τι έχει να πει στους παίκτες. «Ο,τι ήταν να πούμε το είπαμε. Θα τα πούμε μεταξύ μας, ήταν καλή μέρα για αυτούς και κακή για μας. Πρέπει να προχωρήσουμε μπροστά».

Κλείνοντας του ζητήθηκε ένα σχόλιο για το αν ήταν επηρεασμένοι ορισμένοι ποδοσφαιριστές του από το καλό ματς με την Αμπερντίν και αν έπρεπε να κάνει κάποιες αλλαγές. «Είχαμε ήδη έξι αλλαγές σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι, απέναντι σε αντιπάλους με φίζικαλ παιχνίδι όπως η ΑΕΚ πρέπει να μπαίνουμε στο 100%. Θα πρέπει να μάθουμε από αυτό το παιχνίδι και να προχωρήσουμε».

Και στην συνέντευξη Τύπου ο Ραζβάν Λουτσέσκου στάθηκε στο ότι όλα πήγαν λάθος για την ομάδα του, ενώ δεν είχε διάθεση και για πολλά λόγια. Αναλυτικά ανέφερε: «Τα πάντα πήγαν λάθος. Ηταν μία κακή ημέρα για μας. Ο αντίπαλος υπερίσχυσε . Δεν είχαμε αυτοπεποίθηση κι αυτό ειχε ως αποτέλεσμα να προσκαλούμε την ΑΕΚ να μας πιέσει. Για μένα είναι το πιο εύκολο παιχνίδι να σχολιάσω ουσιαστικά, γιατί τίποτα δεν πήγε σωστά».